Je to smutné ale je to tu ..OD dnes sa už nevyrábajú ..No nič sú už lepšie spôsoby ako počúvať hudbu a nenosiť so sebou také veľké devlo ...Kto z vás mal walkman a aké máte naňho spomienky?
Moji súrodenci ho mali a ja som ho tiež stráášne chcela Nakoniec, myslím, že som sa k dajakému aj dostala (bol to nejaký taký ťažký, asi bol súčasťou rádia)
noo, ja by som este niekde mal mat..a tusim ho zacnem pouzivat lebo sa mi pokazila mp3 ..len musim zistit ako sa daju veci nahrat na kazety, si to nepamatam
ked som bola mala, tak som strasne chcela, že som až napisala jeziskovi... kupili mi magnetofon so sluchadlami (ach) .. o par rokov neskor som konecne dostala svoj vysnivany walkman, neskor aj diskman, potom som na ulici nasla mp3ku (ale taku co mala display co ani nesvietil) a dnes mam hudbu v mobile
Ja som mala dva a seden kaziet COUNTRZ hudby a bola som strasne stastna . Ale potom mi jeden cez noc padol do vedra s vodou a uz to nerozchodil a druhy zacal nicit pasky, tak sme si povedali, ze budem radsej nepocuvat nic, alebo radio . Discman som nikdy nevlastnila, takze som dlhu dobu potom nic nepocuvala. A potom prisla MP3 revolucia...
nechýbajú mi lebo keď sa vybíja betrka tak to začalo tak pomaly ťahva hroať aklo napríklad ,,weeeeee siiiing.............theeeeeeeeeee deeeeeeeeeeeaaaaaaath........soooooooooongggggggggg........"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teraz je ten správny čas mu zhotoviť vytrínku...
(OMG)
...vlastne v živote som mala len jedno CD-čko...
ale mam jednu kazetu
vas asi kazety moc nepostihli..
inak mam walkmen, aj kazety, take veci sa len tak nevyhadzuju
a jeden, teda moj prvy, som vyhrala na stieracom zrebe
A diskman dopadol rovnako. Na ňom som počúvala Shaniu Twain