Ako sa cítite, tvárite, správate ..... keď vám napr. napíše váš/a ex ??
Napr.: Krásny slnečný deň bez všetkého proste super .... večer sadneš na 5 mins k netu a napíše ti.... ako zareaguješ, čo to v tebe vyvolá??
Cítiš prekvapenie, zdesenie, to že ťa otr
Skôr ma chytia nervy čo zase chce, mala sa starať keď sme boli spolu a nie teraz, ale ak mám narodky a zabudne, sa cítim zase urazený, že čo to má byť, že si ani toto nepamätá, TRAPAS!!
tak presne niečo podobné zažila prednedávnom moja kamoška...až na to, že jej bývalý napísal, ako si doslova pokazil život a ako teraz ľutuje rozchod s ňou... no bola z toho dosť na nervy, znovu sa jej vraj vynorili staré city a spomienky k nemu, aj keď má teraz dlhodobý vzťah a je spokojná :/
Úplne len tak že pre nič za nič nenapíše... Ale napr. mi pošle nejaký vtipný/zaujímavý link, alebo sa potrebuje niečo spýtať, alebo dohodnúť, alebo sa pýta ako som s niečim dopadla alebo také čosi.
s mojim ex sme spolu v triede, každý piatok a nedeľu spolu chodíme vlakom domov a berieme sa super, pokecáme spolu,hocičo,ako normálni kamaráti,takže ak napíše,pohoda...
ale tak so žiadnym sa dáko nehnevám, teda aspoň nie tak veľmi aby mi vadil občasný priateľský kontakt s ním, takže sa mierne alebo aj viac poteším a normálne odpíšem, ak mi teda nepíše niečo škaredé
nemajú mi ako napísať kedže buď som ich ja vymazala z fb alebo oni mňa. a dva rozchody boli dosť zlé, čiže by som sa cítila taká... neviem ponížená alebo čo kebyže si s nimi píšem. jeden bol v pohode ale ten človek mi povedal že nechce so mnou zostať v kontakte tak sa nebudem vnucovať
Po poslednom vzťahu sme sa s bývalim ani nepozdravili..!! Je to dosť smutné,že s človekom s kt. sme niekedy mali spoločne zážitky,spoločné rána a spoločné záľuby sa takto správame ..
nenapise mi nikdy ani ja jemu a keby tak citim zdesenie iba, bala by som sa, ale to sa nestane aj tak, obcas je jedinou moznostou nebyt v kontakte uz do konca zivota
rozisli sme sa v dobrom , no ja ju stále lubim a stale na nu myslim , a ona mi dala koniec a vie že po psychickej stránke som stoho dosť zle , tak mi vola aj 5x denne a mám sa aspon chvilu dobre ked ju počujem...
No ked mi ostatné ex napišu berem ich čisto kamaratsky
ja sa s exošma baviim bežne a normálne... :ehm: ...vychádzame veľmi dobre takže nebývam z toho mimo...možno trochu, keď mi napiiše niečo prekvapivé a nečakané...ale inak normálka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kontakt nie je to hlavné, čo aj po ukončení takéhoto voľačoho spoločného vyvoláva podivnosti v mojom ja.
ale tak so žiadnym sa dáko nehnevám, teda aspoň nie tak veľmi aby mi vadil občasný priateľský kontakt s ním, takže sa mierne alebo aj viac poteším a normálne odpíšem, ak mi teda nepíše niečo škaredé
No ked mi ostatné ex napišu berem ich čisto kamaratsky