Ahojte, chcel by som od Vás počuť názor, ako ste si začali písať so svojou kamarádkou?, alebo takto... spolužiačka z vedľajšej triedy je dosť pekná , a neviem ako s nou mám nadviazať kontakt, som tak trochu introvert takže by som začal s písaním cez fac
no keby mne nejaký čvirik pošle na fb správu s textom ahoj ako sa máš, tak čo ja viem...
chodí s tebou do jednej školy a ideš ju baliťlen na to že je pekná a ešte k tomu takto zbabelo cez fb? to je nefér. chceš sa len kamarátiť? tak normálne prídi za ňou do triedy a spýtaj povedz jej že sa chceš zoznámiť. alebo sa spýtaj koľko je hodín. alebo sa prihovor. kks, komunikácia face to face, ono to nie je až tak zložité...
@1 nie vzdy tak. mna chalan velmi (ne)dokaze zaujat svojim prejavom. ked nema uroven, skonci, ani keby to bol neviem kto. tuto dotycny o sebe hovori, ze je introvert, pre ktorych su typicke hlboke vztahy s malym okruhom ludi a nie povrchne vztahy, ktore sa vyznacuju najma kvantom zainteresovanych. hovori, ze patri do tej skupiny a pritom by nemal problem zacat debatu slovom "ahoj", co je maximalne trapne, nezaujimave a fakt ze mi to nic do zivota neda, nikam ma to neposunie, nepotrebujem taky rozhovor. skorej keby mi napisal nejaku zaujimavu informaciu, myslienku..
ono zase aj ked to vizera priblblo mozno nie je na skodu zacat cez fb a nie osobne aj ked je z vedlajsej triedy.. lebo to hned by si kazdy vsimol ze sa o nu vela zaujimas cim by ona mohla pod vplyvom inych okolnosti mohla reagovat inak ako prirodzene atd atd.. proste fb a na fb to predsa citis a vidis ci ma druha strana zaujem. odpisovanie jednym-dvoma slovami to je jasny nezaujem, vela smajlikov, dlhe spravy, otazky kladene na teba, dvojzmysli pripadne rovna sa jasny zaujem a potom ju mozes pozvat vonku, na 90 percent pojde..
Ja som si so svojím frajerom začala písať cez FB a teraz sme spolu skoro 3 roky...Prvý krát sme spolu išli na rande do kina, on mi povedal dokopy 4 vety, pozeral sa na všetko okolo len nie na mňa aaa sme spolu a je nám fajn
Ty musíš vedieť...Ak všetko čo o nej zatiaľ vieš je to, že je pekná, nič nedáš za to, že jej napíšeš.
Ak nájdete spoločnú tému na nete, pokecáte si hádam aj naživo
Držím palec
napr ked bude pisomka, ktoru budete pisat v priblizne rovnakom case, ale oni skor, tak sa jej spytaj, aka bola ta pisomka, co tam bolo, ako to ona napisala, teda ked ste v rovnakom rocniku a beriete zhruba to iste a mate rovnakeho ucitela na to, co myslim nieje az tak ojedinely pripad, aspon nam sa to stavalo casto...
len si s nou nepis... skor sa snaz s nou nadviazat kontakt nazivo... co si potom pomysli ze si z vedlajsej triedy a nevies ju oslovit normalne.... vycekuj nejaku situaciu kde sa mozes s nou dostat do kontaktu a prehod s nou par slov... nemusis sa jej hned pytat ze ako sa ma co dnes robila ale aby vedela ze vobec existujes a ze ju registrujes... to je len na tvojej sikovnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
^ Presne tak by som začal.
Úspech zaručený ^ ^
chodí s tebou do jednej školy a ideš ju baliťlen na to že je pekná a ešte k tomu takto zbabelo cez fb? to je nefér. chceš sa len kamarátiť? tak normálne prídi za ňou do triedy a spýtaj povedz jej že sa chceš zoznámiť. alebo sa spýtaj koľko je hodín. alebo sa prihovor. kks, komunikácia face to face, ono to nie je až tak zložité...
niečo pre teba poraď chlapcovi
Prejdi okolo nej, dačo jej povedz (len nie 'ako sa máš') a máš to za sebou, či ?
toto jednoducho musi fungovat
Ty musíš vedieť...Ak všetko čo o nej zatiaľ vieš je to, že je pekná, nič nedáš za to, že jej napíšeš.
Ak nájdete spoločnú tému na nete, pokecáte si hádam aj naživo
Držím palec
no a k téme veď usmej sa kus na ňu a netvár sa ako citrón to zaberie a príde sama. človeče koľko slečien sa mi prihovorilo, keď som sa usmial.