@djkenny ... ak si oslepol xD nechces okuliare ani sosovky tak sa hod pod laser.. mas nad osemnast... a stoji to sice viac ako neake obycajne okuliare no mas pokoj na dobrych par rokov potom x)
nosim okuliare vidim aj bez nich...no tiez som si na ne uz zvykla to ked ich niekedy nemam uz mam divny pocit ...ale keby sa mi zlepsili moje oci co nepredpokladam zvykla by som si aj bez nich
@depechemode som pocul ze pod laserom ked som tak potom nemozem 2 dni otvorit oci a ze to dost svrby ale keby som mal peniaze uz tu ta tema neni a 100% idem na laser lebo prave mam ponuku do televizora ale asi neprezitam z cittaka ci co to je
@djkenny od tej casti s televizorom som tomu nepochopila xD mozes plz este raz x)
a s tym laserom je to dost individualne...
jeden znamy siel s nami do BA a zatial co my sme behali po meste bol on naklinike.. vecer sme boli vsetci spolu na hoteli.. a rano bol ON nas sofer a bez neaky problemov zvladol 5 hodin za volantom
už som si na okuliare navykol a budem ich nosiť asi aj po operácii, bez diotrických skiel šošovky som nikdy nechcel. príliš vela "údržby" okolo toho a ten pocit pchania si niečoho do oka tiež nemám rád
@depechemode ja som uz niekolko rokou u ocnej nebol len som zrazu slepi jak patrona a cem ist pracovat do regionalnej tv ale sa bojim ze nedovidim na citacku
@22 yak patron xD a ved to neboli xD chod najlepsie ku neakemu typkovi co ma sukromnu prax... ti mavaju vecsinou lepsie pristroje a aj pristup x) uvidis ze to neboli a cim skor pojdes tym lepsie pre teba x) a na tie sosovky nemusis cakat ... cize len prides do ambulancie... pozru sa nateba ty nanich x) a odides .. bud s niecim novym alebo bez x)
ja mam sosovky..teda asi tyzden ale som atrda..starsne som cih chcela..a je to lepsie ako okuliare..aspon ked vojdem zo zimy do obchodui hend sa nerosia teda VOBEC sa nerosia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
anketa neuplna omyslom som stlacil enter
kš som si chcela dať ale ja mám trošku malé očká takže tie okuliare majú menšie pozitívum v tom že mi ich zväčšujú
..lebo ja mam nosit okuliare, ale nechcem..aj tak mi niektore lekarky povedia, ze mam nosit, a niektore, ze okuliare by mi aj tak nepomohli..
a s tym laserom je to dost individualne...
jeden znamy siel s nami do BA a zatial co my sme behali po meste bol on naklinike.. vecer sme boli vsetci spolu na hoteli.. a rano bol ON nas sofer a bez neaky problemov zvladol 5 hodin za volantom