to Mezomus: škoda tvojho života...je hoden viac než tých pár mŕtvych sociek radšej zohnať trocha Yperitu alebo Zyklon-B..
to Ewcucu: no práveže na nich sa stačí škaredo pozrieť a sa poserú! Oni sa všetci len tvária, akí sú strašní machry "kedz vyprávajú jak najvaččáá sedlač", ich slovná zásoba obsahuje len nadávky a "kuulové hlášky" ako napr. "Ja som dieťa ulice, chápeš?" "Temeraf" "Tomu ver!" a podobné nosia 4XL handry, na hlave žehliacu dosku a kráčajú jak posratý...opak je pravda...aspoň keby sa neobúvali do náhodných okoloidúcich, by som si ich ani nevšímal...
Ale jak mas ty nazor mam i ja. Ja pokladam potom z ahaved setkych black metalistov a podobne individua, v hnusnych ciernych handrach, co vypadaju jak smrtky, a ked ich je niekde skupina spravaju sa jak stado najebanych krav.
Takze asi tak moj nazor. A handry ? Mozno nenosa 4XL handry ale maju asi aj kozene trenky aby sa im zaparovali co najvac vajca.
to co tu skoro vsetci len drbete na kontrafakt??mozno niektore ich vyjedrenia nie su prave najslusnejsie ale nemyslim ze by sa v ich tvorbe nedalo najst aj nieco dobre a "poucne"...to preco si kazdy mysli ze hip hop je len o nadavani??inak kontrafakt by mal byt v januari v Ronde v Lipanoch...
Neviem, či je ochotná tak rýchlo zmeniť hudobnú orientáciu, že by sa vyskytla na Karpine. Ale čo ty vieš, ovplyvňuj ich kým sú mladí ... a hlúpi; resp. s hlúpym hudobným štýlom, ktorý sa jej aj tak nepáči "ale šecky chcú byť kúlové pipusqy, tak nacho sa do nich jebať?"
Mam sa teraz POSRAT z toho , ze oni tocia velke love?
Radsej by som zostal takym , aky som a bol aj NA ULICI , ako byt taky nenormalne SPROSTY ako oni a "tocit velke love" , ako si ty uchvatnym ghettomastahpwnahrulah akcentom povedala...
Skus si nieco vypocut od nich. Maju novy album, odporucam. Mne sa paci, nema chybu. Je tam cisto TRACK pre teba, myslim ze je siedmi ale nazov neviem.
Presne o takych ako ty hovoria. Skus sa zapocuvat do tych textov. A nie prosimta do tych co chodia na music boxe.
Seci jak ste tu sa opeknujete. Hovorite ze oni hresia, a vy nehresite ? Neni birdz plny nadavok ? Je a co ? Chodi ho sem niekdo kritizovat.
Cele slovensko je plne vulgarnosti, alkoholikov, fetakov, a co ja viem koho. Lenze nie, to Kontrafakt moze zato ze seci hresa ?
Jedine o com tu hovorim je to, ze vecsina s chudakov co picuju, poculi 5 pesnicie ked zacinali, a teraz nejake s music boxu. Tie nepublikovany ani nepoculi, ale picuju o 100 sest. Pokial nenajdes pointy napr v textoch v novom albume, tak si asi retardovany imbecil. Nic ine na to neviem povedat.
A zase posledny krat, ako vy vyjdrite nazor tak aj ja. Ja zas nevidim ziadnu pointu napriklad v spominanom metale kde len upotene nevkusne oblecene hovada huca do mikrofonu a jebu do gitary ci bubnov. Uzasne, normalne tak krasny hlas jak maju metalisti nema nikto, ten ich vresot je uplna pastva pre moje usi.
Tak nevim jake maju vsetky pesnicky, ale mozu aj vyjadrovat daky nazor, lenze sa to neda pocuvat, bo vkuse dookla len nejake basy a "recituju" do toho tie ich texty...
cize nenadavam teraz na tie texty ale na ten hudobny styl celkovo
A ani metal moc nemusim take normalne co sa da pocuvat je napr. klasicky rock
Ako som povedal, ja zas nic nevidim v nejakom inom style, vobec ma nebavi. Tak isto ked niekto vidi nieco v techne, sak tiez len tam jebu basi a dokopi nic navyse. A vidis , je to tu.
hahahaha sa tu stretli stokari, zapalkari, chudaci, curaci ktori nemaju co svetu povedat ta jebu do tych co sa vedia presadit a su uspesni, ci kokos ja vas nehapem sak Kf su good, az na par excentricit, ktore ani ja nemusim, ale ich piesne su o zivote, realite o ulici ci zijeme a ne o daakych picovinach, pre frajerky a tak dalej to su pani slkovenskej hip-hop sceny a vy s tym nic nezrobiteale si zoberte, ze rolling stones su jaky dedovia, oni budu este v zahrobi koncertovat asi a chcem vydet rytmusa ked bude mat po 70
,, Hahahaha sa tu stretli stokari, zapalkari, chudaci, curaci ktori nemaju co svetu povedat ta jebu do tych co sa vedia presadit a su uspesni, ci kokos ja vas nehapem sak Kf su good, az na par excentricit, ktore ani ja nemusim, ale ich piesne su o zivote, realite o ulici ci zijeme a ne o daakych picovinach, pre frajerky a tak dalej to su pani slkovenskej hip-hop sceny a vy s tym nic nezrobite ,, toto su mudre riadky ake tu uz nejaka osoba pisala..a je to velmi mudre toto tu..kontrafakt su uplne najlepsi a nikto enma pravo odsudzovat ich za to ze nadavaju a..a nevem co..keby ich niekto pocuval..a zaujimal sa o nich..thak by zistil(ako ja) ze repuju o zivote a o vsetkom co s tym suvisi a ne o picovinach jak drviva väcsina raperov..jasne ze maju aj doost hovadske tracky..a ze doost hresia a thak..ale to je ich sposob vyjadrovania a thak..skratka su best v tom co robia na nich nikto nema..thakze ludia tu sa spamätajte z coho zijete..ja z kf!!!
asi som staromodna, ale uz len isty pristup k ludom, etika, sposob vyjadrovanie nieco hovori o osobnosti .. nepoznam ich, no a z toho ako sa "hraju na nieco viac" mi je skor zle
no je to v mode picovat na hip hop aby dakto co si nedokaze vytvorit vlastny nazor a presadit si ho vypadal pred "inteligentnymi" dievcencami aspon trochu uvedomelo, ale kontrafakt nadava na ostatnu slovensku hudbu uplne pravom tie ich texty su stale o tom istom a zaberu hip hop writerovi mozno 2 minuty ani to nie dve slohy trapny refren a to je vsetko, nech si niekto co tu picuje dotoho co jeho mozog nedokaze registrovat v tej rychlosti toho textu ani jednu podstatnu vec skusi napisat text na hip hop ktory by mal v dnesnej konkurencii mizivu sancu presadit sa hip hop je jedine uvedomele co tu mame okrem napr. richarda mullera , tie mediami ovplivnene balady co tu vyhravaju v radiach mi fakt netreba pocuvat hlupy som dost aj bez toho....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
kradnes moje napady. ked uz konecne dostanem raka tak sa opase dacim vybusnym a nabehnem na nejaku HH party
to Ewcucu: no práveže na nich sa stačí škaredo pozrieť a sa poserú! Oni sa všetci len tvária, akí sú strašní machry "kedz vyprávajú jak najvaččáá sedlač", ich slovná zásoba obsahuje len nadávky a "kuulové hlášky" ako napr. "Ja som dieťa ulice, chápeš?" "Temeraf" "Tomu ver!" a podobné nosia 4XL handry, na hlave žehliacu dosku a kráčajú jak posratý...opak je pravda...aspoň keby sa neobúvali do náhodných okoloidúcich, by som si ich ani nevšímal...
Ale jak mas ty nazor mam i ja. Ja pokladam potom z ahaved setkych black metalistov a podobne individua, v hnusnych ciernych handrach, co vypadaju jak smrtky, a ked ich je niekde skupina spravaju sa jak stado najebanych krav.
Takze asi tak moj nazor. A handry ? Mozno nenosa 4XL handry ale maju asi aj kozene trenky aby sa im zaparovali co najvac vajca.
Tot moj nazor, na styl tvojho.
vidis daco kozene?
btw. my mame aspon gule a nemaskujeme. zatial co vy mate picu medzi nohami a maskujete do xxxxxxxl gati
vid thrash a glam heavy a NU.. limp bizkit sucks cock!!.....limp bizkit still sucks cock
zakk rullz
ask wiki BITCH!
Najvacsia haved na Slovensku
Mezomus + Sapik: neriešte to, načo si kaziť deň
To kolko ma kto prachov tu nikoho nejebe!!!
Tu ide o to aky su to kokotkovia, ktory sa asi nemozu uvedomit
Nech mi niekto vysvetli akoze o com tie picoviny su!!!
Ja si myslim, ze o nicom, iba o tom, ako do kazdeho naokolo picuju jaky su oni velky bossovia a vsetci ostatny su chudaci...
A trapny kokotkovia s šerblamy na hlavach im to zeru, lebu su to tiez vypatlany magori!!!
Mam sa teraz POSRAT z toho , ze oni tocia velke love?
Radsej by som zostal takym , aky som a bol aj NA ULICI , ako byt taky nenormalne SPROSTY ako oni a "tocit velke love" , ako si ty uchvatnym ghettomastahpwnahrulah akcentom povedala...
Bez prepacenia, dalsi kokot.
Skus si nieco vypocut od nich. Maju novy album, odporucam. Mne sa paci, nema chybu. Je tam cisto TRACK pre teba, myslim ze je siedmi ale nazov neviem.
Presne o takych ako ty hovoria. Skus sa zapocuvat do tych textov. A nie prosimta do tych co chodia na music boxe.
Seci jak ste tu sa opeknujete. Hovorite ze oni hresia, a vy nehresite ? Neni birdz plny nadavok ? Je a co ? Chodi ho sem niekdo kritizovat.
Cele slovensko je plne vulgarnosti, alkoholikov, fetakov, a co ja viem koho. Lenze nie, to Kontrafakt moze zato ze seci hresa ?
Jedine o com tu hovorim je to, ze vecsina s chudakov co picuju, poculi 5 pesnicie ked zacinali, a teraz nejake s music boxu. Tie nepublikovany ani nepoculi, ale picuju o 100 sest. Pokial nenajdes pointy napr v textoch v novom albume, tak si asi retardovany imbecil. Nic ine na to neviem povedat.
A zase posledny krat, ako vy vyjdrite nazor tak aj ja. Ja zas nevidim ziadnu pointu napriklad v spominanom metale kde len upotene nevkusne oblecene hovada huca do mikrofonu a jebu do gitary ci bubnov. Uzasne, normalne tak krasny hlas jak maju metalisti nema nikto, ten ich vresot je uplna pastva pre moje usi.
cize nenadavam teraz na tie texty ale na ten hudobny styl celkovo
A ani metal moc nemusim take normalne co sa da pocuvat je napr. klasicky rock
ale chapem ze milion ludi = milion nazorov
Ako som povedal, ja zas nic nevidim v nejakom inom style, vobec ma nebavi. Tak isto ked niekto vidi nieco v techne, sak tiez len tam jebu basi a dokopi nic navyse. A vidis , je to tu.
KF : 15.12 sala (metro)
200sk vstup... dost malo na KF (
a tie uzasne kecy o tom, ako im vsetci zavidime..
v poslednej dobe to tu je sama "perla"
postmoderny konzum ala smutna fraska.
ja osobne nemusim kontrafakt, nemusim ani tokyo hotel, rihannu ani nicole scherzinger, ale nikoho ani neodsudzujem ked ich pocuvaju
ehm no mozno az na tych "tokyakov", to je veru silna kava ale snazim sa