Kontrolujete si bloček pri pokladni, či máte všetko dobre nablokované? Hádate sa, keď zistíte, že dačo malo byť v zľave ale máte nablokované ako keby to nebolo v zľave?
dnes som v Kauflande kupoval 10 čokolád Milka (5 druhov, z každého 2ks) lebo boli všetky v zľave za 0.75c. Ale na bločku som si potom všimol, že jeden druh orieškový mali zle nahodený v systéme lebo bolo napísané Milka 100g 1.49€ a pri ostatných bol aj druh napr Milka Oreo 100g 0.75c .
Som sa zarmútil, že som platil zbytočne 1.5€ naviac a chcel som ísť domov, ale potom som si všimol, že som kupoval 4 také veci po 0.5€ a mi bola naúčtovaná iba jedna. Teda som nakoniec platil správne. Ale ktovie, či to pokladníčka spravila naschvál alebo to je proste náhoda.
zanedbavam tuto dolezitu sucast dospelackeho zivota ale vacsinou na to nedoplacam, takze v konecnom dosledku mozno sa mi viac oplati to neriesit a mozno velmi zriedkavo zaplatit o nieco viac, ako zakazdym kukat cely blocek - tolko strateneho casu by bola este vacsia skoda preplatit nieco
Eh, obcas pozriem na blocek, ci nieco nestalo vyrazne viac, nez som cakala...inak nehladim ani na ceny veci, proste ked som rozhodnuta, ze tento vikend varim toto, tak kupim vsetko potrebne a neriesim, co stoji euro a co euro patdesiat.
Keďže často veľké nákupy nerobím, tak si v hlave väčšinou rátam koľko mám zaplatiť pri pokladni a ak sa to nejak líši od môjho výpočtu, tak si zoberiem bloček a prekontrolujem to.
Keď mám pocit že mi niečo zle nablokovali tak ho vezmem, ale pri malých sumách sa nehádam.
Pracujem už dosť dlho v potravinách, tak viem, že rozdiely v cenách sú bežné, že sa nedá vždy všetko ustriehnúť a aj tak vedia byť niektori ľudia takí kokotní.
raz mi nablokovala v akuflande namiesto 2 croissantov 22 a vobec a kedze to bol taky vacsi nakup vobec som si to nevsimla potom som si chvilu davala pozor a odvtedy uz na to zase serem
Nekontrolujem aj ked viem, ze tam nenormálne oj****ajú ľudí. Už veľa krát som videl, že veci čo mali byť v akcii v nej v skutočnosti neboli. Bohužiaľ často som sa ponáhľal a nemal čas to riešiť a tak teraz na pokladničný blok ani nepozerám aby som sa nerozčuloval.
Horšie je, že aj keď máte na bloku všetko správne a blokované so správnymi cenami, tak nemusíte platiť toľko, koľko máte. Teraz nedávno som mal tú česť kontrolovať pokladničný blok z jednej siete obchodných reťazcov s názvom začínajúcim na “T”, kde bol spravený nákup asi za 200€ za asi 20 položiek. Keď si človek prerátal sam na kalkulačke koľko má spolu platiť, tak mu vyšla suma o 0,20€ nižšia ako tá, ktorá bola uvedená v súčte na bloku. Čiže tento reťazec si zobral pri tomto nákupe o 20 centov viac. Nie je to veľa ale tak pri 1000 zákazníkoch to dajaké to euro spraví
Mne praveze pripada trapne sa ozvat ak cosi nie je v poriadku. Nie preto lebo sa mi nechce hadat ale preto, lebo nechcem spravit hlupeho z predavacky ktora sa mozno ano mozno nie... Pomylila.
Ani nie, iba jedným okom, ale nedávno v jednej reštike nám chceli naúčtovať 5 obedov namiesto štyroch, ale som bola pripravená si pozrieť bloček lebo pri vedľajšom stole to spravil tiež omylom
A trosku mimo, raz nám v kauflande ujo čo platil pred nami ukradol džúsy, lebo ešte nebol úplne zbalený a nás už začala blokovať
Akoze robil som v Tescu ako brigadnik za pokladnou a tie babicky co ta idu zajebat lebo ten rozok je o cent drahsi a ty lietas ako handra a nestihol si vymenit este cenovku a potom ze si si zabudol vypytat klubkarticku... jebe?? Ja viem ze sme Slovaci a ze chceme za 5 eur servis jak v Hiltone ale prosim... ak uvidis na blocku dlhom jak strudel ze ti tam nesedi 5 centov hybaj domov a bud v pohode a nebud kkt. A neber cenovky aby si si mohol v lidli porovnat cenu lebo to si uberkokot a dalsi uberkokot zamestnanca ide zabit ze tam nemate cenu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Som sa zarmútil, že som platil zbytočne 1.5€ naviac a chcel som ísť domov, ale potom som si všimol, že som kupoval 4 také veci po 0.5€ a mi bola naúčtovaná iba jedna. Teda som nakoniec platil správne. Ale ktovie, či to pokladníčka spravila naschvál alebo to je proste náhoda.
A po tejto príhode mi napadlo založiť toto fórum
Ale tak ano chcem to stornovat, lebo ja kupujem veci a mam vsetko vypocitane ak nieco kupujem.
Pracujem už dosť dlho v potravinách, tak viem, že rozdiely v cenách sú bežné, že sa nedá vždy všetko ustriehnúť a aj tak vedia byť niektori ľudia takí kokotní.
Prečo by som mala platiť viac a druhý menej ?
Stalo sa mi raz že mi naúčtovali o 6 ks viac veľkých minerálnych vod .. tak som to riešila
A párkrát známej nielen pár euro , ale že 20-30 EUR naraz
Väčšinou sa to deje pri veľkých nákupoch
Horšie je, že aj keď máte na bloku všetko správne a blokované so správnymi cenami, tak nemusíte platiť toľko, koľko máte. Teraz nedávno som mal tú česť kontrolovať pokladničný blok z jednej siete obchodných reťazcov s názvom začínajúcim na “T”, kde bol spravený nákup asi za 200€ za asi 20 položiek. Keď si človek prerátal sam na kalkulačke koľko má spolu platiť, tak mu vyšla suma o 0,20€ nižšia ako tá, ktorá bola uvedená v súčte na bloku. Čiže tento reťazec si zobral pri tomto nákupe o 20 centov viac. Nie je to veľa ale tak pri 1000 zákazníkoch to dajaké to euro spraví
A trosku mimo, raz nám v kauflande ujo čo platil pred nami ukradol džúsy, lebo ešte nebol úplne zbalený a nás už začala blokovať