raz som mala neskutocnu chut na parky tak som si precitala zlozenie (normalne to nejem ale dostala som nehoraznu chut) dostala som sa do polky papierika potom ma seriozne naplo a odvtedy ani bohovi
@fxx zvycajne tie one citam... so mnou ma aj mama nehorazny problem lebo ja nejem tak 80% veci a ked daco uvari tak prva otazka co v tom je a uz pomaly nevie co si ma vymyslat aby som to zjedla
ja ked zerem picoviny tak to skor cokoladu alebo tycinky a viem z coho to je maso nejem skoro vobec
Ja zjem v podstate hocico . Raz som dokonca videl zoznam potravin v ktorych co je povolene. Napr. kolko moze byt hnilych paradajok v kecupe, kolko moze byt hmyzu v muke a pod. na to su normalne normy a verte, ze su to take normy co by vas mozno aj niektorych naplo co je povolene . Dobru chut
Raz som o tom niekde čítala a aj keď som o tom vedela už skôr, po tom, čo som to čítala som ich nedokázala jesť asi polroka, ale potom som raz na ne dostala strašnú chuť a odvtedy ich jem bez problémov ďalej. Ale asi ich znovu nebudem jesť, lebo po tomto fóre na to budem znovu myslieť
približne viem čo obsahujú, ale keďže ich občas máme na raňajky a nechcem, aby sa mama rozplakala, že skoro vstáva a nám nechutí, tak si ten papierik radšej nečítam.
@stenatko no uvar si paradajky,rozlej ich po kuchyni,pozametaj a zjedz xD
ale nie...ja nevravim ze kazda potravina je zasadne zla,ale potravinarstvo je dost v piči,lebo sa hygiena proste nedodržuje... + ako @laciskoo vravi,mas tam normalne povolene hodnoty bordelu.
snazim sa takymto veciam vyhybat....
ak mas tak rada pretlak,tak si ho uvar doma,mas istotu ze tam nie je bordel.
@najivna to co si vypestujes v zahrade no kedze nema kazdy zahradu tak trznica a kedze jeme aj ine veci okrem zeleniny tak co ja viem,nie som taky odbornik aby som vedel radit ohladne vsetkeho
aby si jedla vsetko zdrave a ciste aj s bilogickymi hodnotami,stalo by ta to vela snahy aj penazi.
@stenatko@najivna sorry, 5minut som tukal asi 3odsekovy koment a stranka sa mi ofc nenacitala a text zmizol takze sorry @tomas co ty na to? z 10 obnoveni stranok mi tak 6 nenacita
@ohavnost chutovo sa obycajne parky nedaju s tymi co maju vyssi podiel masa nedaju porovnat takze podla mna to je dokaz ze maju realne vyssi podiel masa
nemám s tým problém..keď som bola mladšia vymýšlala som že to jesť nebudem..ale keď ja proste nemôžem za to zňže mne chutia takéto najväčšie ,,svinstvá,, ako sú párky paštéty a podobne ..keby sa má človek pozerať len a len na zloženie nejedol by nič
kedysi som jedla hot dogy, ale to bolo tak 3-4 roky dozadu možno.. a raz v Olomouci na stanici som zabudla že to nelúbim, kúpila som si hot dog, zakúsla som do neho a.. pamätám si to do dnes veľmi rýchlo som zistila, prečo to nejem
akurát veľmi zaujímavé je, že nenávidím párky aj slaninu, ale také tie syrové obalené v slanine ak sú ugrilované v pohode zjem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
@najivna tipujem že ale ine dobroty si daš,kedze nemas ani sajnu co v tom je
ja ked zerem picoviny tak to skor cokoladu alebo tycinky a viem z coho to je maso nejem skoro vobec
a omnoho viac mi chutia všetky tieto kožové, sojové a múkové párky ako párky vyrobené podľa pôvodných receptúr, čiže plné mäsa
ake ješ maslo?
hej kecup mam velmi rada dokonca paradajky voda ocot korenie zabudla som nieco extremne podstatne?
maslo az tak moc nejem ale ked tak zerem margarin z ropy lebo normalne maslo si neviem natriet a moc mi nechuti
nj,margarin je absolutny gol v potravinarstve to rovno aj bakelit mozem obhryzat
sadlo .... chleba s mastou jem bezne
sol , soja , emulgator, korenie, A-gel ... bezne potravinove zlozky.
Ja na parkoch neividim nechutne nic.
ale nie...ja nevravim ze kazda potravina je zasadne zla,ale potravinarstvo je dost v piči,lebo sa hygiena proste nedodržuje... + ako @laciskoo vravi,mas tam normalne povolene hodnoty bordelu.
snazim sa takymto veciam vyhybat....
ak mas tak rada pretlak,tak si ho uvar doma,mas istotu ze tam nie je bordel.
@najivna to co si vypestujes v zahrade no kedze nema kazdy zahradu tak trznica a kedze jeme aj ine veci okrem zeleniny tak co ja viem,nie som taky odbornik aby som vedel radit ohladne vsetkeho
aby si jedla vsetko zdrave a ciste aj s bilogickymi hodnotami,stalo by ta to vela snahy aj penazi.
kde je problém ?
Nebudem proste fajnová, lebo v ostatných veciach, čo bežne jedávame, sú váčšia svinstvá a ľuďom to nevadí.
jedla som párky so 100% mäso a to je úplne niečo iné, teda to poznám
a také že hotdog, školský párok.. nikdy
kedysi som jedla hot dogy, ale to bolo tak 3-4 roky dozadu možno.. a raz v Olomouci na stanici som zabudla že to nelúbim, kúpila som si hot dog, zakúsla som do neho a.. pamätám si to do dnes veľmi rýchlo som zistila, prečo to nejem
akurát veľmi zaujímavé je, že nenávidím párky aj slaninu, ale také tie syrové obalené v slanine ak sú ugrilované v pohode zjem
frakcnu destilaciu ropy si najdi
všetky potraviny sú zložené zo všeliakých gebuzín, ale od hladu zomrieť nemienim