ahojte....kupila som si korčule aa vobec neviem ako začat na tom chodit..neviete poradit nieco ako na to?...abo ako vlastne korculovat..chcela by som sa to strasne naucit..ale neviem ako nato
ja som chodila v zime na korculovanie teraz mi to niako odpadlo potom az na dalsiu zimu hehe no to je jedno skus nohy mierne do boku pri sebe alebo radsej od seba a vzdy hore nohu tak sa vlasne odrazas no mozno ti to niekto vysvetli jednoduchsie
ja mam doma kolieskove aj na lad a este stale neviem korculovat skusala som to uz od detstva a vzdy som skoncila po jednom posunuti pri najblizsom stlpe, ktoreho som sa nechcela pustit
no ja som sa naučila korčulovat už ako mala postavila som sa na korčule a neak to išlo samo lenže bola tma a ja som sa tak rozkorčulovala že som si nevšimla stlp hehe no a kamoska (marikaaa)sa to učila toto leto hihi aaaa ked padala tak ju zachitil neaky pekny okoloiduci chalan takže vela štastia a zabavy
Mna naučila sesterka korčulovať a do dnes som jej vdačná že ma to naučila .....Najlepšie bude ked ťa to nauči kamarát/ka abo niekto z rodiny ale korčulovať je lahké tak verím že to zvládneš......veľa štastia a hlavne zábavy len sa nedolám : disappointed: to by bolo horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov