Išli ste do Chorvátska, sám na týždeň. Idete žiť a užijete si to na 100%. Ale prišli ste s koronou a už ste tri týždne v karanténe a ďalšie dva budete. Už ste vyskúšali všetko.. Aké máte pre mňa zaujímavé, kreatívne a zmysluplné tipy na zabitie nudy? Go!
Hmmm... Ked sa nemozem pohnut z domu, hram sa na Poirota. Hladam clanky o nevyjastnenych cinoch a"vysetrujem ich"alebo teda... Skor vytvaram konspiracne teorie, ale to je jedno, je to zabavka na par dni...
@annyejnji Ďakujem, konečne konštruktívne nápady ! Aký jazyk z ponuky doporuješ? Ofc okrem čínštiny, tá mi na 2 týždne príde ako priťažký oriešok @Staphylococcus prosím, áno! Hľadám parťáka na GTA V online. Ak chceš tak sa môžeš pripojiť a zahráme. Aspoň mi porozprávaš, ako si karanténu zvládala ty. Neviem neviem, s mojím šťastím budem zas pozitívny aj o tždeň
prepac teraz som kamosovi slubila ze s nim idem hrat wowko
Ale v skratke: Bola som v karantene 2x, kvoli prechodu cez hranice. Najprv na slovensku, to bol chill, velky dom so zahradou, tak som vela cvicila, valala sa na terase and shit, plus to bol taky ten uplny zaciatok kedy bola vacsina ludi prevazne doma a slo vela online workoutov a tak a az tak ma to nemrzelo, plus som mala pristup k bratovmu pocitacu ktory utiahne asi vsetky hry ktore som kedy chcela hrat tak som si za 2 tyzdne vytvorila silnu zavislost na zaklinacovi trojke
Druha karantena bola v cechach, z toho ma islo rozjebat, lebo som bola vo svojej malej garsonke a vobec nevedela co so sebou, pomohli kamosi, wowko a to, ze som si povedala, ze po tych 2 tyzdnoch chcem vediet fakt peknu snuru Ale tam som uz celkom depkarcila a keby som zavreta o den dlhsie, tak by ma asi rozjebalo, cize tych 5 tyzdnov ti vobec nezavidim
A teda duolingo ak chces nieco "netradicne" tak ja som zacala so svedstinou vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Teda, to som robila v karantene ja
Ale v skratke: Bola som v karantene 2x, kvoli prechodu cez hranice. Najprv na slovensku, to bol chill, velky dom so zahradou, tak som vela cvicila, valala sa na terase and shit, plus to bol taky ten uplny zaciatok kedy bola vacsina ludi prevazne doma a slo vela online workoutov a tak a az tak ma to nemrzelo, plus som mala pristup k bratovmu pocitacu ktory utiahne asi vsetky hry ktore som kedy chcela hrat tak som si za 2 tyzdne vytvorila silnu zavislost na zaklinacovi trojke
Druha karantena bola v cechach, z toho ma islo rozjebat, lebo som bola vo svojej malej garsonke a vobec nevedela co so sebou, pomohli kamosi, wowko a to, ze som si povedala, ze po tych 2 tyzdnoch chcem vediet fakt peknu snuru Ale tam som uz celkom depkarcila a keby som zavreta o den dlhsie, tak by ma asi rozjebalo, cize tych 5 tyzdnov ti vobec nezavidim
A teda duolingo ak chces nieco "netradicne" tak ja som zacala so svedstinou vtedy