Ale tak ma napadlo, že robí vám problém jesť pri takýchto vyššie uvedených seriáloch?? Myslím hlavne pri takých scénach, keď sa niekomu hrajú s vnútornosťami a tak. Moja mama to akosi nevie pochopiť, vlastne ona sa na to ani nevie pozerať tak preto sa pýt
@schizoofrenik tak som to popreskakovala a zjedla som pritom mandarínku ale radšej som to vypla...brata to zaujalo a on by bol niečo z toho schopný vyskúšať, tak pre istotu
Raz som jedla pri kostiach chleba ze saľámu a akurát prekrajovali tú veľkú čokoládu a z nej vytiekol človek tak trošku ma natiahlo ,chleba som položila na 3 sekundy a potom som dalej jedla Alebo repd týždnom dávali niečo v C.S.I a ja som akurát jedla paradajkovú polievku
Kosti rada pozerám, je to super serial...a niekeddy poviem že: "no fuj" ale inak v pohode niečo chrúmem pri pozeraní na to. viem že to je len v seriali a nie skutočné takže mi to nerobí problem, ...
no ja jedenie praktizujem asi už iba pri telke ...a pri danej scéne si vždy povie, že je to super spravená atrapa...niekedy nezaberie, keď je to až príliš a vtedy mi príde divne ale to málokedy..takže ani nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
najedla by som sa, aj keby sa rýpali vo vnútornostiach priamo predo mnou
už nikdy v živote si ho nepustím.
@schizoofrenik tak som to popreskakovala a zjedla som pritom mandarínku ale radšej som to vypla...brata to zaujalo a on by bol niečo z toho schopný vyskúšať, tak pre istotu
Inak k teme nie nerobi by mi to problem bezne pri takychto serialoch jem
.......to je nostalgia.............ale už to moc nerobím.....aj sa mi to hnusí
a snažím sa nejesť pri telke
a už mi nerobí problém jesť popritom jak pozerám Kosti, vlastne jem vždy keď ich pozerám Neviem, no.. ale mame to vadí strašne napríklad