Poradíte mi niekto prosím dobrú kozmetičku v BA? Mám akné a chcela by som sa ho už zbaviť po tých 4 rokoch čo ho cca mám + aj kožnú či kožného mi pokojne napíšte ďakujem
Z Bratislavy síce nie som, takže neporadím konkrétne meno, ale určite by som najskôr hľadala kožného a až potom kozmetičku, ak to máš dlhodobé, pokojne môže ísť aj o nejaký zápal v tele. Tiež sa chystám, mám veľmi škaredú pleť a kozmetička mi stav len utlmila, riešiť to musím zvnútra.
@gothicpoethic ja som ale už bola u jednej kožnej takže mám za sebou všetky možné testy a zápal v tele nemám žiadny akurát antibiotiká ktoré mi predpísala ona boli tak moc slabé že mi za tie 2-3 mesiace čo som to mala brať nezmizla ani jedna vyrážka a chcem ísť ku niekomu kto mi pomôže lepšie ako ona
@gothicpoethic a pýtam sa aj preto lebo samotná kožná u ktorej som doteraz bola mi povedala že ak som u kozmetičky ešte nikdy s akné nebola tak to mám skúsiť, že mi to môže urobiť len dobre a ja si myslím že má pravdu, tak aspoň vyskúšať to chcem
@gothicpoethic o tom som čítala že to vraj nie je dobré pre aknoznu pleť pretože ten zápal čo sa robí v tých vyhrážkach sa ešte zhorší .. proste vraj by sa to malo robiť len zdravej alebo aspoň polozdravej pleti a ďalšia vec je aj to že často ten kto má akné má v podstate aj citlivú pleť a tým peelingom ju budeš mať 2x citlivejšiu a je ešte vyššia šanca že sa ti tam niečo nanesie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov