z vlastnej skúsenosti asi tak že na políciu sa ísť neoplatí... bratovi sa stalo presne toto isté, bol na políci oznámiť to, oni si to zapíšu, a povedia že ho budú hľadať ale šanca na nájdenie je nulová... lebo orange aj keby mohol tak nebude pátrať po ňom... a ešte ževraj to je obmedzené podľa ceny mobilu(čím drahší tým vyššia šanca)...
ale aj tak, choď tam, lepšie aspoň dačo urobiť , možno sa pošťastí a nájde ho dobrý človek ktorý ho odovzdá na políciu a dajú ti ho
ziadne take ze cim je vyssia cena telefonu tym je vyssia sanca ho najst...
kazdy telefon ma rovnaku sancu, tie co maju gps sa mozno hladaju o nieco lahsie...
telefon sa da kludne podla imei vypatrat, lezne policii sa taketo veci nechcu riesit a bez ich zasahu nieje operator povinny poskytnut potrebne informacie...
a este som pocul ze pokial cena telefonu nepresahuje cenu zivotneho minima tak to hladat ani nebudu...
radsej to ohlas, a chod aj do orange-u, bratovi sa stalo to iste v t.mobile, isiel tam povedal co sa mu stalo sa dali mu sim kartu s takym istym cislom ake mal, ale ci tam mal aj kontakty to uz neviem
podla toho o aky tip mobilu ide, .... ci ma gps alebo ho nema, alebo ide len o obycajny o nieco kvalitnejsi mobil .... mnohe mobile staci len jednoducho preinstalovat a mozes robit co chces a uz ho nenajdes. .....
@iginkoo no mne sa to stalo nahlasil som a za tyzden som ho mal aj ked uz je trochu v horsom stave ale newadi aj tak chcem novy teraz.. No k teme, ked tam mas ten chip a mas od toho papiere myslim ze ti ho najdu aj ked sa musim priznat ze jeden rodinny znamy je byvaly policajt , ale nwm ci to nejak ovplyvnilo hladanie toho mobilu.
S GPS to absolutne nic nema, neviem o beznom mobile ktory sa na vyziadanie pokusi urcit svoju polohu a odosle ju.
Ak sa patraju tak jednoducho podla IMEI, ktory sa da do blacklistu a akonahle ho niekto zapne s kartou a bude chciet pouzivat, tak sa mobil musi identifikovat aj s IMEI (seriove cislo mobilu) a vtedy sa da vypátrať.
Lenže to nieje take jednoduche a nikto sa tým zadarmo zaoberať nebude...
Mne raz ukradlo mobil také malé cigánča, a ktoré našťastie nevedelo zmeniť IMEI takže keď sa chlapec pokúšal volať, páni policajti ho lokalizovali a mobil mám späť ale to som mala šťastie, to sa často nestáva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
stalo sa mi. mne ho slohli po dvoch tyzdnoch
ale aj tak, choď tam, lepšie aspoň dačo urobiť , možno sa pošťastí a nájde ho dobrý človek ktorý ho odovzdá na políciu a dajú ti ho
a sanca je50:50
kazdy telefon ma rovnaku sancu, tie co maju gps sa mozno hladaju o nieco lahsie...
telefon sa da kludne podla imei vypatrat, lezne policii sa taketo veci nechcu riesit a bez ich zasahu nieje operator povinny poskytnut potrebne informacie...
a este som pocul ze pokial cena telefonu nepresahuje cenu zivotneho minima tak to hladat ani nebudu...
skus ist do zalozne,ci niekto nenasiel..niekedy aj rovno do orange (ak mas) zanesu
Ak sa patraju tak jednoducho podla IMEI, ktory sa da do blacklistu a akonahle ho niekto zapne s kartou a bude chciet pouzivat, tak sa mobil musi identifikovat aj s IMEI (seriove cislo mobilu) a vtedy sa da vypátrať.
Lenže to nieje take jednoduche a nikto sa tým zadarmo zaoberať nebude...
Takže choď nahlasiť a prejdi záložne v okolí..