Dnes mi ukradli mobil. Prečo sú niektorí ľudia také svine, ak to už tak musím povedať? Keď som to oznámila mamine, nehnevala sa, ale mňa to hrozne trápi. Je teraz nezamestnaná a ten mobil musí ešte rok splácať.
Tak to je fakt smola Tuším, že keby ste to oznámili na polícií, je možnosť mobil nejakým spôsobom vystopovať, viem to, keď riešila niečo podobné kamoška. Za pokus nič nedáte no, viac ti neporadím :/
na policiu sa ti moze oplatit ist ale mam pocit, ze ak cena mobilu nie je nad 5000Sk tak to neberu vazne. ale mozu to brat zalezi od policii.
kazd telefon ma volaky UN kod mam pocit a ak ho poznas tak ho mozu zablokovat. dokonca ak mas SE tak sa da blkoknut aj sam, takze keby si chcel vymenit simku tak sa do neho len tak nedostane.
takze urcite zajdite na policiu a potom este do orange, alebo o2 po priapde do t-mobile nech bloknu simku aby sa s nej nedalo volat a nie je problem.
ukradni si aj ty nejaký.. svet je svina..mrzí ma že ťa take niečo postihlo..ja mám zas smolu, že telefony jedna radosť stracam.... a potom ked is kupim nový ten starý nájdem takže napr. teraz mám až 4 telefony zasobujem celu rodinu :d
Ja tiež ešte teraz splácam mobil, čo mi pred rokom ukradli. Mala som ho asi 3 mesiace, keď som oň prišla. A ja som na políciu nešla, aj tak by to bolo zbytočné.
Ale môžeš si za to sama (ako aj ja), zlodeji ukradnú len to, čo sa ukradnúť dá.
Takže odvtedy si dávam na všetko dvojnásobný pozor.
kamarátovi ukradli mobil, išiel na políciu, tí niečo počachrovali s operátorom, mobil lokalizovali a má ho späť. Ale to bolo vdaka prístupovému jednaniu policajtov (a debilite zlodeja), a za to neručím. Chod to aspoň na políciu skúsiť.
Ukradli mi ho v škole, všetci sme si naukladali tašky na kopu a vzdialili sme sa pár metrov. Keď som sa chcela pozrieť, koľko je hodín, už tam nebol. Karta je už síce zablokovaná, ale kým som to vybavila, zlodej mohol telefonovať dosť dlho, hlavne keď mám paušál. Ale aj tak nechápem, veď pri našich veciach boli učitelia...
no hh mne sa kradez este vdakabohu nestala...ale zas ja som na 150tich metroch stratila skoro 3000 korun. takze to bolo dost blbe..a to som ich mala len vo vrecku normalne nechapem ako mi mohli vypadnut...a o asi 2 minuty som ich sla hladat a nic... niekto mal v ten vecer asi poriadnu rozbijacku ak ich nasiel..
@1 nič ti nevystopujú, kamošovi ukradli telefón (jeho otec má dosť vysoké postavenie v štruktúrach jedného z operátorov) a pokiaľ viem, tak sa nič nevyriešilo...
Skus policiu mozno budes mat stastie, za to aj tak nic nedas.
Toho ze by prisiel megaucet by som sa nebal, vacsina zlodejov zobere mobil a vymeni simku. A si si ista ze ti ukradli? Nemohol ho omylom zobrat niekto spolu so svoji vecami alebo ze ti ho niekto akoze zobral a potom na to zabudol a teraz caka kym sa stretnete?
Všetko zlé je na čosi dobré. Teraz si stratila len mobil, ale získala veľkú skúsenosť. Ak by a to nestalo teraz, o pár rokov by si stratila niečo oveľa cennejšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kazd telefon ma volaky UN kod mam pocit a ak ho poznas tak ho mozu zablokovat. dokonca ak mas SE tak sa da blkoknut aj sam, takze keby si chcel vymenit simku tak sa do neho len tak nedostane.
takze urcite zajdite na policiu a potom este do orange, alebo o2 po priapde do t-mobile nech bloknu simku aby sa s nej nedalo volat a nie je problem.
A taktiez si treba davat na mobil pozor.
Ale môžeš si za to sama (ako aj ja), zlodeji ukradnú len to, čo sa ukradnúť dá.
Takže odvtedy si dávam na všetko dvojnásobný pozor.
Toho ze by prisiel megaucet by som sa nebal, vacsina zlodejov zobere mobil a vymeni simku. A si si ista ze ti ukradli? Nemohol ho omylom zobrat niekto spolu so svoji vecami alebo ze ti ho niekto akoze zobral a potom na to zabudol a teraz caka kym sa stretnete?