Keď viem na 100% meno (som si istá, že to bol on!), človeka, ktorý mi odcudzil doklady a peniaze, môžem ho udať policií? Problém je, že ten človek nebýva tam, kde má udané trvalé bydlisko (aj to viem) a prespáva u kamarátov, aby ho nenašli... má to zmysel
@mm47 Hm, v tej peňaženke mám doklady a viem presnú sumu, koľko bolo čoho, mala som tam staré účty od nákupov, viem odkiaľ boli a čo som kupovala. To nestačí? Asi nie.
myslim, ze to, ze si vedela kolko tam bolo penazi a ake ucty z nakupov tam boli, ti velmi nepomoze. dotycny peniaze uz mohol minut a uctenky vyhodit ........ nemas nejakych svedkov? alebo take nieco? ....... ale tie ukradnute doklady by si veru mala nahlasit na policii. chod tam a uvidis, ze co dalej.
Nezavidim, ale budme optimisti , mas to tazke, ale nebude to trvat vecne.... ak to teraz vydrziz a unesies, za rok , mozno dva si uz mozes zariadit zivot sama a uplne inak
Este by som dodal, ze ak sa konflikt vyostri do najkrajnejsich mezi, tak vtedy bude kazde steblo travy dobre.
Sud by napriklad prihliadal aj na to, ze si sa to snazila riesit a komunikovala si s organmi, takze to, ze si tam bola na skodu urcite nebude.
mne raz v bare z kabelky v boxe ukradli mobil.. to sme hrali stolny futbal, videla som na ten box, aj som videla, ze to boli taki dvaja vyholeni, nabuchani kkti a uplne v pohode si odkracali ako by sa nic nedialo.. na policii povedali, ze ano, to je uz znama firma.. a tym to haslo.. takze asi tolko k Organom SR.
@drejka ak islo o priestupok (neviem kolko tam mala penazi) tak s tebou suhlasim, to sa vacsinou neriesi. Ale ak islo o trestny cin, kludne by som podal trestne oznamenie na neznameho pachatela a dal policajtom "indicie". Zas nie vsetci su jebnuti mampicisti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Policia v SR stoji za hovno.
A nic v zlom ale to ze si si ty ista nestaci , dokaz by si mohla mat
Hm.
Snad narazis na serioznych policajtov
Urob, to , lebo sa to proste urobit ma.... ale nic si neslubuj a keby motyka vystrelila, povazuj to za najvacsie stastie v zivote.
@xdravecx @mm47 Bola som na tej polícií, moc mi nepomohli. Povedali, že ak sa do zajtra nenájdu, pôjdu "hľadať" tú osobu.
Este by som dodal, ze ak sa konflikt vyostri do najkrajnejsich mezi, tak vtedy bude kazde steblo travy dobre.
Sud by napriklad prihliadal aj na to, ze si sa to snazila riesit a komunikovala si s organmi, takze to, ze si tam bola na skodu urcite nebude.