Ja byvam na intraku uz rok, ale nijak zvlast sa nehovori o tom, ze by sa tu kradlo, ved izbu si mozes vzdy zamknut, takze jediny kto by ti nieco ukradol su spolubyvajuci. Mam tu aj notebook, moji spolubyvajuci tiez, a skoro kazdy tu ma okolo nas pocitace a neviem o tom ze by sa tu niekmu nieco stratilo.
Dobrý deň som spolu dramaturg relácie STV Reportéri juniori a hľadáme nových prispievatelou pripadne reportérovu do nasej reakcie. Jedna sa o konkrétne problémy mladých ľudí od 15 do 20 rokov nie všeobecné ale konkrétne tzn. že takýto prípad, absurdita, nezákonnosť proste témy s konkrétnym príkladom. Ak mate záujem pošlite mi prosím mail alebo vaše telefónne číslo ja sa vám ozvem. Dakujem
no ja zijem na intraku uz 5 rokov a doteraz mi nezmizol ani spendlik podla mna to zavisi dost od toho ze kde a aky intrak to je a hlavne akych mas spolubyv. takze sa nemas alebo mozno aj mas coho bat ;o)
2 mobili ,diskman ,diktafon,niekolkokrat penazenku z dokladmi Vacsinou v piatok ked neboli prachi na cestu domov ,bundu, korytnacku,x krat cigarety,hajlak ,raz dokonca dosku z wc ,stravne listky,varnu konvicu, v podstate to bol dvovod preco som zmenil skolu
Zalezi od intraku. U nas sa nekradne vobec. Mozes si nechat otvorenu izbu a ist na cely den prec a nic ti nezmizne. To tym, ze tu sa kazdy s kazdym pozna a je to tu viac menej ako v rodinnom dome (takom trochu vacsom - cca 400 ludi)...
Zijem na intraku uz dva semestre, ale yatial som sa nestretla s tym, aby sa u nas kradlo.Hoci sa hovori, ze pominule roky sa kradlo.Asi som na dobrom intraku, lebo napr. moj kamos nemoze ist ani na WC bez toho, aby si nemusel zamknut izbu.
mne corli mobil ale to som bol nadrbany jak stokel,, potonm cd.cko a nabijace baterky z discmanu asi nekdo potreboval do robertka haha... a klasika toaletak hnile jabko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mail : viktor.freso@stv.sk
polovicu veci mi ukradli takzvany "kamarati"
ps:to v priebehu 2 rokov .