Ahóóóój
Rada by som vedieť aké je podľa vás najkrajšie mesto a miesto svete? A kam vás to ťahá,kam by ste raz chceli ísť?Kde ste boli?Kde bolo zle a kde dobre?Nejaké skúsenosti z dovoleniek,rôzne zážitky a takéé halušky ...
dííík.
Ja chcem ist raz na Hawaj..kokosy a tak a do Moskvy,Azia...koniec koncov šla by som všade možne kam sa dáá..Páčilo sa mi na Kube-tam bolo super..ale aj v Egypte pokiaľ ma nezatiahli egyptania do takej parfumerie
jasne zabudla som Hawaii inak mam rada chladnejsie pocasie, ale Hawaii je pekna a film 5O krat a stale prvy krat - odohravajuci sa na Hawaii som videla asi 500 krat, zboznujem ten film..je tam pekne
no my chodievame odjakživa k moru.. ale tiež mám radšej chladnejšie podnebie
ale do chorvátska sa budem vracať, už len kvôli tým dobrým spomienkam...
raz som bola pri severnom mori, na svere poľska... akože.. ten pohľad nezabudnem. musím sa tam raz vrátiť..
proste si vás tak neskutočne nejaké miesto získa, že sa tam chcete vracať
ale aj tak by som toho v živote chcela ešte veľa vidieť.. tiež ma zaujíma paríž.
@cvokhouse - určite nevynechajte louvre a tiež chrám matky božej, eiffelovku, tiež toto: sakra neviem ako sa to volá..
vraj je z hora vidno nejakých 7 stavieb, ktoré tak pekne vytrčajú... ak si pozrieš ortomapu /google earth/ paríža, uvidíš rytmus, ako sú stavané tie atraktívne miesta a stavby.. odporúčam paríž je veľmi zaujímavý
Ja mám dva sny
Prvý je Čína, neviem prečo ale vždy som tam strašne chcela ísť. Spoznať kultúru. Ale to by bolo asi na dlhší výlet.
A druhým je Hawaii.. no to je skôr miesto pre dovolenku, na oddýchnutie.
No a naj mesto.. Paríž.. myslím žeby som sa celkom uspokojila
a ja túžim precestovať celýý svet.. stále dúfam, že sa mi to splní aspoň na 5%...
zatiaľ som bola len v Taliansku, Chorvátsku a Grécku... Grécko jednoznačne vyhráva...!!!
naj miesta kde som zatial bola tak New York, Toronto, Rodos, Atény...najhoršie jednoznačne Bratislava...a ešte sa túžim dostať na Bora Bora, Ibiza, Mallorca, L.A.
ked sme isli zo skoly do pariza, tiez som sa tesila alemoc sa mi tam nepacilo. samozrejme, je to pekne mesto, ale na to ake je to turisticke centrum je to trochu zanedbavane. aspon ked som tam bola ja, vsade poletovali smeti, v nejakych castiach bol dost smrad a dost mi vadili aj obchody, ktore mali regale vonku po oboch stranach ulice a ked sme v tom dave prechadzali, clovek sa bal nech nieco nezhodi. ale zase eifelovka to vyrovnala, no cakala som lepsie. najkrajsie miesto kde som bola bolo Assisi, tam bolo fakt uzasne. aj Rim bol skvely len tam sme boli len 2 dni a to je malo.
velmi by som sa chcela ist pozriet do brazilie a chystame sa do barcelony len neviem co sa podari. dufam ze ano.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja by som velmi velmi chcela navstivit GRONSKO !!!!
Potom Francuzsko..hlavne Carcassonne...
Potom až po nich také že Fínsko,Nórsko,poprípade Nový Zéland...krásna príroda...
ale do chorvátska sa budem vracať, už len kvôli tým dobrým spomienkam...
raz som bola pri severnom mori, na svere poľska... akože.. ten pohľad nezabudnem. musím sa tam raz vrátiť..
proste si vás tak neskutočne nejaké miesto získa, že sa tam chcete vracať
ale aj tak by som toho v živote chcela ešte veľa vidieť.. tiež ma zaujíma paríž.
@cvokhouse - určite nevynechajte louvre a tiež chrám matky božej, eiffelovku, tiež toto: sakra neviem ako sa to volá..
vraj je z hora vidno nejakých 7 stavieb, ktoré tak pekne vytrčajú... ak si pozrieš ortomapu /google earth/ paríža, uvidíš rytmus, ako sú stavané tie atraktívne miesta a stavby.. odporúčam paríž je veľmi zaujímavý
Prvý je Čína, neviem prečo ale vždy som tam strašne chcela ísť. Spoznať kultúru. Ale to by bolo asi na dlhší výlet.
A druhým je Hawaii.. no to je skôr miesto pre dovolenku, na oddýchnutie.
No a naj mesto.. Paríž.. myslím žeby som sa celkom uspokojila
zatiaľ som bola len v Taliansku, Chorvátsku a Grécku... Grécko jednoznačne vyhráva...!!!
A chcela by som do NY a LA a Californie A ešte na Jamajku a iné Karibské ostrovy
velmi by som sa chcela ist pozriet do brazilie a chystame sa do barcelony len neviem co sa podari. dufam ze ano.