neviete mi poradit nejake cviky na zoštíhlenie stehien, jasne take ako drepy a výpady to poznám a cvičím už dosť dlho, ale nejaké výsledky naozaj nevildím, aj ked nemam nejake objemne pozadie, predsalen by som chcela nej
takze ja som nie chuda, mozno stihla, ale urcite vysportovana. ako to robim? chodim po schodoch-byvam na 7-a chodim na plavecky. riadne makam uz 8 rokov. ak by si mala o toto zaujem tak mi napis a ja ti mozem rozpisat: roztahanie, rozcvicenie, trening(aj v posilovni, nielen na plavarni), a uvolnenie. milujem to! a to ozaj nie je len tak, mam na to trenerov, nielen mojich, ale aj takych co trenuju Smolenovu-nastupkyna moravcovej
Skus posilku a nerob take ze:"ja to nezdvihnem a tak" lebo trening je pre zeny aj pre muzov uplne rovnaky - ozaj, dobra stranka je Muscle Fitness ak poznas - tam su celkom dobre triky pre kazdeho
ja stehna cvicim tag,že si dam do ponožiek polkilove cinky a dviham nohy,...je to dobre aj na brucho....mimochodom..nejake jednoduche cviky na brusko neviete?...take čo by sa mi chceli cvicit kazdy den
Takisto sa prikláňam k sexuálnym názorom... Poloha, kde budeš ty hore, lýtka budeš mať na posteli (práčke, stole, koberci...) a stehnami sa vlastne odrážaš.
Moze mi tu niekto 100% zarucit nejake kvalitne cviky na zostihlenie? Vseobecne mam 21 rokov, vysku 163 a vahu 60kg a za dva mesiace chcem zhodit a nepribrat nazad cca 5-7kg. Ako na to? Nechcem lieky ani specialne diety,chcem cviky.Prosim !
podla mna nie kazdy moze mat stihlucke stehna,uz len z toho dovodu,ze kazdy mame iny typ postavy,mozno by si mala tie stihlucke stehna az keby si sa uplne vyhladovala ale to by len viedlo k jo-jo efektu.Niekto moze jest cely zivot co chce a je stale tenucky a niekto proste nikdy nebude mat stihlucke stehna.
boba42, mas to pekne kolki by ti mozu len ticho zavidiet...
ale zas suhlasim so Sonia_al s tymi stehnami... ako, urcite si cviky a sporty kde sa zostihluju aj stehna, ale asi len do urcitej miery...
a esitka, veslovanie nie kanoistika, ktoru si si urcite predstavila, ale veslovanie, to je dost rozdiel... to je vyborny sport pre cele telo... alebo ked nie to, tak beh.... alebo plavanie... setko podbne druhy sportov, na chudnutie podla mna najlepsie... ale nesmies zabudnut, ze ak chces chudnut, musis vydat viac energie, ako jej prijmes potravou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ja myslílm okrem toho, proste ci musim behať až kým nevypľujem vnútornosti, alebo je i menej drastickejší spôsob
skusila si si dat vypracovat treningovy plan nejakym trenerom?
a co takto upravit stravu?
moja skusenost - na stehna je jedine bike a behat po schodoch.
Proste také cviky ako drepy, výpady vpred, vzad a rôzne osvedčené, ale keď mám robiť 50drepov, moc sa mi do toho nechce
alebo trosku narocnejsi je benchpress (na to treba dvoch nikdy nie sam!!!)
Esitka..futbal netreba vediet hrat ako skusený futbalista, proste si zahraj s kamarátmi zo srandy a sama uvidis ze sa do toho dostanes..
ja sa napchávam ako prasa, ale u mna je asi opacný proces, lebo nepriberem aj ked chcem, takze asi budem musiet hladovat
ale treningu sa venujem a to aj tomu futbalu, v posilke ( ci na tie nohy, brucho, ruky, zadok..)...
ale zas suhlasim so Sonia_al s tymi stehnami... ako, urcite si cviky a sporty kde sa zostihluju aj stehna, ale asi len do urcitej miery...
a esitka, veslovanie nie kanoistika, ktoru si si urcite predstavila, ale veslovanie, to je dost rozdiel... to je vyborny sport pre cele telo... alebo ked nie to, tak beh.... alebo plavanie... setko podbne druhy sportov, na chudnutie podla mna najlepsie... ale nesmies zabudnut, ze ak chces chudnut, musis vydat viac energie, ako jej prijmes potravou