aj ja som tuto dilemu dnes riesila s mamou..ale napriklad taky lambiel, majster piruet, robi tu najrychlejsiu az ankoniec...ale neviem, ci kvoli tomu, ze sa mu toci hlava
inak toto aj mňa dneska napadlo a oni furt sa točia do rovnakého smeru, napr. logicky by ma napdlo, ked robía dva skoky za sebou, že jeden dajú v smere a další v proti smere hod.ručičiek.. neviem, ale dajte vedieť ked zistíte
No mozem povedat, ze po piruetach sa kazdemu korculiarovi hlava toci, ale je to sila zvyku - cize sa nauci co najrychlejsie zorientovat. (moze dokonca vidiet az hviezdicky, aj tak ide dalej, akoby sa nic nedialo - cize asi tak hehe)
A preco stale do tej istej strany? Asi preto iste, preco ludia pisu stale bud pravou alebo lavou rukou a neprehodia si pero do druhej ked ich prva boli
Netoci, cim rychlejsie sa tocim, tym sa mi hlava toci menej, toci sa mi ked nemam dostatocnu rychlost,treba drzat hlavu rovno a nekymacat nou, lebo v ucho sa nachadza organ rovnovahy, ktory sposobuje aj zatocenie hlavy chodila som na kraso pol roka a stale mi to chyba
Podľa mňa sú zvyknutí,ale to je ako pri točkách-musíš mať jeden záchytný bod,na ktorý sa stále pozeráš keď otočíš hlavu..to máš ako pri klasike a balete. Ale jedno nepochopím-že vedia robiť tie piruety doľava.Ja viem točiť len doprava a doľava mi to veľmi nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale aj tie skoky ma trápia
A preco stale do tej istej strany? Asi preto iste, preco ludia pisu stale bud pravou alebo lavou rukou a neprehodia si pero do druhej ked ich prva boli