Custe, chcela by som sa spytat, ze ak robim systemom kratky dlhy tyzden (na dohodu) , tak cez dlhy tyzden mi to vychadza ze odpracujem podstatne viac nez mam uvedeny tyzdenny cas, sef povedal ze garantuje ked odtobim viac ze aj zaplati viac da sa tomu ver
Ake mate skusenosti? Lebo je to vlastne porusenie znluvy. I ked z vedenia mi garantovali ze svoje peniaze dostanem, mam zly pocit ze ma nozu dostat. No na druhej syrane ma ta robota bavi a mam a nemusim ani daleko dochadzat. Len je to asi riziko spoliehat sa na sluby..co robit?
hej bežne sa to tak robí, že šéfik ti do zmluvy napíše brigáda atd, a u nás a na brigáde mohlo robiť len 4 hod denne ale daktori aj 12tky robili a viac zarobili
No to musíš odhadnúť ty nakoľko sú vierohodni.. ja keď som bola niekde zamestnaná na dohodu, ale bola som schopná odrobiť viac, tak som odrobila a zaplatili mi viac, lebo tie dohody nepovoľujú odrobiť taký počet hodín ako by som chcela, ale zároveň ani z jednej strany nebol záujem o normálnu pracovnú zmluvu.. myslím, ze je to bežná prax hlavne v rámci brigád
hej aj ja mam v zmluve že podla zakona je možne 20 hodin týždenne či jak... a zmeny sú každý pracovný den ranne aj poobedne a som na každy den a to je omnoho viac než je v zmluve ako zakone a peniaze mi dali stale... takže zatial s tym nemam problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov