nepoznate nejaky dobry sposob proti krcom pocas plavania? Nemavam ich casto,ale aj tak je to dost neprijemne...a navyse,dnes som musel kvoli jednemu kurevsky silnemu predcasne skoncit po 2 km plavania...chybalo mi uz len necelych 500m
@onetouch no neviem ja som pri plavani dostaval krce ked som napinal svaly alebo ich drzal stiahnute....myslim ze to bolo pre zlu techniku ale neviem ci je to tvoj pripad.......
Máš malo vitamínov v tele Ja som malav krce ked som mal dietu a nesolil som vobec nič. jód to sposobuje
Magnézium až tak moc nie to je skor na svalovicu
Ososbne si myslím že strečing a rozcvicka až tak tolko nemajú spoločné s krčami sice ti rozprudia ako tak krv ale krče su z toho dovodu že nejaká živina svalu chýba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale to asi robíš , inak ti neviem pomoct :/ to rozcvicenie.
ale aj to asi robis....
tak.. vela stastia
teraz plavam uvolnene a krce som zatial nedostal
a kúp si nejaké prípravky v lekárni
Magnézium až tak moc nie to je skor na svalovicu
Ososbne si myslím že strečing a rozcvicka až tak tolko nemajú spoločné s krčami sice ti rozprudia ako tak krv ale krče su z toho dovodu že nejaká živina svalu chýba
S týmto si dovolím s tebou nesúhlasiť... magnézium je všade brané ako prevencia pred kŕčmi.. Sama som ho pre kŕče pila a zmizli mi.
Aj ked si prejdes internetové stranky , najdes tam magnezium spojené s kŕčmi ...nie so svalovicou I ked je mozne , ze aj nato pomaha
Ja som len apelovala na tu vetu :
"Magnézium až tak moc nie to je skor na svalovicu"
Kedze to nie je pravda
Ale chápeme sa , to je hlavné