depends... mne by sa páčilo keby sa tam odohrávali nejaké akcie (ak ešte niesú) napríklad koncert nejakej malej hviezdičky, čítanie nejakej knihy nezávislých autorov a špeciálne by sa mi páčilo spraviť v tej kaviarni napr akciu "maid kaviareň"
@cobra aj vo vizualnej aj celkovo co sa predaja tyka, nieco nove, nieco co by zaujalo a uputalo, nieco pri com by si si povedal vau to je kul! od napojov cez dizajn a vsetko proste
otázne je, kde sa taká kaviareň nachádza.
v niektorých mestách podľa mňa nie je žiadna hipsterská alternatívna kaviareň, v Brne sú na každom rohu. to závisí od komunity, ktorá sa okolo pohybuje a na klientele, na ktorú sa chceš zamerať v akom je to meste, aké je to veľké a tak?
mám milion skvelých nápadov, ktoré urobia z podniku absolútnu topku široko ďaleko. a rada by som ti aj pomohla, ale sebe by som uškodila, keby ti to prezradím
Poriadne si vyčistite trubky v stroji a používaj destilovanú vodu (čo neviem ako vyriešiš, keďže predpokladám, že máš stroj napojený priamo na vodovod). Ak by som videl, že si kávu sami pražíte, určite by ma to zaujalo, zároveň to pekne prevonia veľký priestor. Do okien na parapetu zelené rastliny. No a samozrejme free wifi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
v niektorých mestách podľa mňa nie je žiadna hipsterská alternatívna kaviareň, v Brne sú na každom rohu. to závisí od komunity, ktorá sa okolo pohybuje a na klientele, na ktorú sa chceš zamerať v akom je to meste, aké je to veľké a tak?