pracujem na online portfoliu (koli internshipu) tak by som chcela pocut nejaku kritiku, feedback pravdepodobne su tam nejake chyby v kode, nieco je zle s v javascripte na galeriu - v kodovani som len zaciatocnik... Ale zaujimalo by ma ako na
Je to pekné, ale podľa mňa hore je to príliš veľké. Ja by som to spravil tak, aby si mala fotku vyššie, nech človek keď otvorí stránku videl fotku tvoju a niečo o tebe, ja rozumiem, že si to chcela mať ako nejakú titulnú stranu, ale ľudia vieš hneď uvidia o koho ide a takto musia posúvať dole ... ale je to pekné, skús to nejako tak spraviť... ale ako chceš vlastne...
pozadie je super mozno keby tie hrany ci uz modra alebo zlto.cervena su trocha tak ako keby sa stracaju ( neviem to vysvetlit ) a tu cervenu asi fakt zmen
neviem no ale mam taky pocit ze asi davas velke fotky na net, vo webovej sfere sa tusim vyuzivaju obrazky s mensim datovym objemom aby sa rychlo nacitali... v konecnom dosledku dnes su rychle weby, ale nemusi to tak vsade byt a treba aj na to mysliet... alebo sa mylim?
nie som designer, ale programator a z toho hladiska mozem povedat, ze super, aj co sa tyka UX. Nejake designove preslapy neriesim, lebo do toho nevidim. Sikovna si, radost pracovat s takymi ludmi
Tak, v prvom rade, musím ti pochváliť stránku, flat design je úžasný, super práca
Z dizajnérskeho hľadiska by som dal mierny border-bottom pre nadídené linky (viď 1. sekciu v linku nižšie) a trochu pozmenil štýly na riadku 1056, aby border nebol veľký na dĺžku, ale bol tak široký ako text vnútri linku
Pri nadpise "Hi! I am Rebeka" by som pozmenil font na Raleway a ak chceš, tak pridať ešte pár viet o sebe pod ním, veľkosť by som dal 15-20px Kód som pripravil pre teba v sekcii 2.
Čo sa týka tých "kachličiek", tie ma dostali, hlavne kvôli tomu, že si to asi musela otáčať a tvoriť overflowy, proste :wau: Im som skúšal pridať transition s trvaním okolo 0.3s, no to by si asi musela upravovať JavaScript, ktorý mení display:none na display:inline
Kód: » pastebin.com/SahfzbQk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Z dizajnérskeho hľadiska by som dal mierny border-bottom pre nadídené linky (viď 1. sekciu v linku nižšie) a trochu pozmenil štýly na riadku 1056, aby border nebol veľký na dĺžku, ale bol tak široký ako text vnútri linku
Pri nadpise "Hi! I am Rebeka" by som pozmenil font na Raleway a ak chceš, tak pridať ešte pár viet o sebe pod ním, veľkosť by som dal 15-20px Kód som pripravil pre teba v sekcii 2.
Čo sa týka tých "kachličiek", tie ma dostali, hlavne kvôli tomu, že si to asi musela otáčať a tvoriť overflowy, proste :wau: Im som skúšal pridať transition s trvaním okolo 0.3s, no to by si asi musela upravovať JavaScript, ktorý mení display:none na display:inline
Kód: » pastebin.com/SahfzbQk...
Veľa šťastia!