@midnight wowko hrá obrovský počet ľudí , a kopa z nich proste na lepšie hry nemá počítač lebo pri tom čo wowko ponúka ma strašne malé požiadavky , a mám už kopu napísaných návodov a článkov len zatiaľ som nováčik v tvorbe webov ale ak to vylepším články sa len nakopírujú a potom sa už len budem starať o propáciu a tak
nevidím žiadny výrazný rozdiel. len v tom že Guild Wars 2 nemá mesačné poplatky, a je to objektívne omnoho lepšia MMO. Warcraftu klesá počet hráčov už asi dva roky, a to tie dva roky ani nemal žiadneho poriadneho konkurenta. Za ďalšie maximálne dva roky mu vypnú servery.
@antananarivoandy wtf?? to je čo za blbosť tá stránka? inak všeobecne hudba na weboch pôsobí rušivo pretože ja napríklad počúvam celý čas hudbu a keď mi stránka do toho začne hrať tak tú stránku radšej vypnem...
@dafuq Inak celkom šikovné, jednoduché. Tie články ti ale nesmú presahnúť pozadie contentu, ten "pergamen". Keď ho presiahneš, ďalej bude len modré pozadie. Keď dáš do CSS repeat, tak sa to nepekne dopĺňa, vidno tam ten spoj.
Dizajn mas velmi neaktualny. Byt tebou zmenim fonty. Meno quildy je prilis nalepene na menu. A farby menu by som zmenila tiez. Ta modra a zlta mi reze oci. Tam kde mas zltu by som ani nedavala texturu. Alebo by som ju nechala a dala prec tu v background-e.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
zbytočné, robiť takúto stránku v roku 2012, za rok-dva bude wowko mŕtve.
ako su ovela horsie stranky ,ale ani ma nicim neoslovila (ale ked to tam zaplnis bude to lepsie )
keby mi tak fungovalo wow na notebooku
» us.battle.net/support/en/arti...
» www.game-debate.com/games/index.php...
nevidím žiadny výrazný rozdiel. len v tom že Guild Wars 2 nemá mesačné poplatky, a je to objektívne omnoho lepšia MMO. Warcraftu klesá počet hráčov už asi dva roky, a to tie dva roky ani nemal žiadneho poriadneho konkurenta. Za ďalšie maximálne dva roky mu vypnú servery.