Naco si budem daco objednavat z netu + este platit za dopravu, ked mam obchod 100 metrov od domu. A tu stranku si daj aspon na normalnu platenu domenu, to 6f to dost špatí.
Vyzerá to ako kravina, ale kopa kravín už zarobila prachy, aspoň chalan skúša. Vstupná investícia je "5 korún", nemá čo stratiť... Byť tebou, skúsim sa s niekým poradiť, a dám tomu diplomatickejšiu a profesionálnejšiu formu, inak v pohode, daj vedieť, či to v Trnave funguje.
@etelnair ale už som na to prišiel, to tlačítko funguje, len vyhadzuje chybu a neaktualizuje sa košík.. inak to funguje.. odrazu som mal v košíku plno Vesien aj Richtárskych polievok..
@tikalok keby si mi napisal ze suradnice sa tam zadavat nedaju (co som si uz aj ja medzicasom vsimol) tak by som ti napisal ze ta to trapit nemusi ved aj tak ich nepoznas
ale vsimol som si teraz ze dake podozrive suradnice mas v statuse pri avatare
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Potravín, drogérie a papiernictva."
ehm
aspon toto si na nehanbime oprav ked ti to tam uz velkym svieti >__>
idem si objednat keksik!
objednaj si horalku za 10 centov, a nech ti ju donesie kuriér za 4,80€ šak keď nemáš auto... ja to chápem...
brzda... mohol si sa so mnou podeliť....
gratulujem, prvá konštruktívna kritika v tomto fóre
fak! ja som vedela, že si mám prv prečítať aj iné komenty, než tie, kde som tagnutá
ale vsimol som si teraz ze dake podozrive suradnice mas v statuse pri avatare