Celé zle, neprehľadné, nevhodná farebnosť ( prečítaj si niečo o psychológii farieb), nepotrebujem si čítať rozprávky, ak chcem si nakúpiť ... a tá gramatika :/
Prepáč, viem, že si sa asi veľmi snažil ale je to veľmi zlé. Jediný pozitívny objekt pre mňa na celej stránke je prijemna farba pozadia, inak typograficky zle, žiadna logická štruktúra, chýba mi identita, usability ani náznak. Ďalej to už nebudem rozoberať.
Inak tie texty sú tiež zaujimave. Ešte by ma zaujímalo, to fakt si niekto podľa teba kúpi coca colu alebo horálku cez net ? : )
ale vidím že si zmenil template eshopu, stále absolútne graficky nesedí so samotnou stránkou, ale rozhodne vyzerá o niečo lepšie ako ten zelený zlepenec predtým. mimochodom imho prvé čo by sa malo otvoriť je priamo ten eshop, vieš, index stránky je niečo ako výkladná skriňa, ty si si práve otvoril obchod, do výkladu dal veci čo predávaš, a potom cez to všetko natiahol obrovskú plachtu s hromadou kecov a "naspodku" (metaforicky) nápisom "ak chcete vidieť čo ponúkame, zrolujte túto plachtu".
k dizajnu bolo všetko povedané... keby som chcela doma niečo navariť a chcela by som si objednať potraviny z toho e-shopu, aj tak musím zájsť do potravín, lebo tam toho máš strašne málo.. veď už len veci na obyčajné špagety tam nemáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak tie texty sú tiež zaujimave. Ešte by ma zaujímalo, to fakt si niekto podľa teba kúpi coca colu alebo horálku cez net ? : )
ale vidím že si zmenil template eshopu, stále absolútne graficky nesedí so samotnou stránkou, ale rozhodne vyzerá o niečo lepšie ako ten zelený zlepenec predtým. mimochodom imho prvé čo by sa malo otvoriť je priamo ten eshop, vieš, index stránky je niečo ako výkladná skriňa, ty si si práve otvoril obchod, do výkladu dal veci čo predávaš, a potom cez to všetko natiahol obrovskú plachtu s hromadou kecov a "naspodku" (metaforicky) nápisom "ak chcete vidieť čo ponúkame, zrolujte túto plachtu".