Práve sa rozhodujem o kúpe notebooku. Zaujal ma jeden konkrétny - Notebook HP Pavilion dv6-3180ec. Mnoho užívateľov na iných fórach odsudzuje notebooky HP Pavilion pre ich vysokú kazivosť, prípadne malú výdrž batérie, prehrievanie sa. Iní užívatelia týcht
Mam HP a skutocne vsetky tri javy nastavaju Je to skor stolny notebook - das si ho na stol a tam zostane. Paviliony maju aj celkom velke rozmery a hmotnost. Ak si to chces nosit na prednasky, zober skor nieco ine. Ale zas ako pocitac len do izby to kludne zvaz.
vraj Paviliony nič moc, skôr Probooky alebo keď máš dobrých sponzorov tak tie Elitebooky.
ja som sa rozhodovala medzi HP a Lenovom (tie modely čo som si vybrala boli obidva zhruba za 700e), a že HPčka sú celkovo "slabšie". ale tak osobnú skúsenosť nemám
ja mam HP pavilion dv 3 a on je akoze super hej,..az na to, ze je fakt tazky.mam 13 palcovy ale aj tak je tazky. ale inak je kvalitny dost, a urcite nie slaby. nejde o znacku ale o parametre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ja som sa rozhodovala medzi HP a Lenovom (tie modely čo som si vybrala boli obidva zhruba za 700e), a že HPčka sú celkovo "slabšie". ale tak osobnú skúsenosť nemám