Dostanem chripku a ostanem tyzden doma. Zrali ste uz nieco take, aby za tyzdnovu chripkovu absenciu vyhrazali dorovnavacimi skuskami ? Ja ano Zato ze ucitelka od zaciatku polroku nemala zaujem ma vyskusat, a prave na tyzden, kedy chybam da 3 pisomky sa
u nás keď máme písomky polka triedy radšej nepríde do školy...a triedna im to zhltne... a komisionalkami sa ešte nikomu nevyhrážali...aj keď je niekto dva mesiace "chorý"...
napr že píšeme písomku, na jednej hodine nestíhame dopísať, nechá nás učiteľka ešte na ďalšej. akurát, že polke triedy nechá na dopísanie chýbajúcich vecí minútu a svojim obľúbencom 10 minút.
vedel by som sem vela veci napisat ,ale nerozculujem sa nad tym...neberem to tak ze to ti dotycni robia zamerne aby niekomu uskodili,si myslim ze je to len v momente rozhodovania,mozno to ani tak vazne nemyslia...a ty jednym usmevom,alebo sa sprav smutnym ze ta to mrzi,ze spravis vsetko preto aby si to napravil...tvarsa ze si prehral a skutocnosti ich vsetkych prestis
my sme mali v skole tento tyzden vela chybajucich kvoli chorobe.. asi zo 10 ludi chybalo v utorok a na matike profesor zacal,ze to je isto kvoli tomu,ze chcel dat pisomku a nezapisal znamky,da pisat znova chybajucim a tym tie znamky uz zapise .. a v stredu ten isty pocet zevraj chybal zase kvoli anglictine.. takze ma pripravene pisomky na kazdy den .. proste ucitelia si dost dokazu domyslat.. az nechapem akym zazrakom
u nas je to tak, ze ti hovoria, ked si chory ostan doma ostatn doma ale ked ostanes doma pindaju na teba, ze nemas pisomky nechodis a ked mas nad nejakych 120 vymeskanych hodin mali by ti dat komisionalky, co ked mas nejaku vaznejsiu chorobu, tak smola. Asi 2 alebo 3x pocas mojej choroby som zo SJ dostal 5 zato, ze som nebol v skole. Alebo na fyzike ked clovek chyba na pisomke, tak ju ma ako za 5 a potom musi doliezat na ucitelkou aby mu dala napisat pisomku
no na mne a mojich spolužiakoch bola spáchaná krivda deň po monitore!.. Ani na monitore neboli také stresy ako boli deň po tom! hneď ráno po príchode do školy nahučala slovenčinarka do dvoch spoluziacok ze sme to doondiali (odpovedove harky mali dve strany a jedna kopia ostala v skole-nechapem naco)..potom nasledne si zavolali do riaditelne mna a moje tri spoluziacky -vsetky sme lepsie ziacky a boli sme tam koli pruseru prvy krat
ze vraj sme sodpisovali lebo ze osem ziakov -jednotklarov- ma iba tri spravne a ze máme rovnaké chyby...sme na zastupkynu(ta tam s nami bola ako dozor) slovencinarku a nasu triednu iba s otovrenymi ustami kukali...
radit sa vobec nedalo-kazdu chvilu chodili okolo nas a potom ako som mala poradit moejj spoluziacke ktora bola hned v prvej lavici a ja v poslednej?
no otras..prvu hodinu slovencinarka nahubovala aj do chlapcov..druhu prisla zaase nahubovat zastupkyna a tretiu triedna hned ze aby sme sa priznali..stvrta zo slovencinarkou :20 minut do nas hubovALA potom sme sa jej spytali ze ci si nepomylila skupiny....lebo obvinovala a hubovala do tych ziakov co sme boli B-cko a hned bol problem vyrieseny...
ta kravka si pomylila skupiny..povedala iba strohé prepáč za to že do naás tri hodiny hubovali tri učitelky a robili nam stresy za to že je jedna z nich semilna dochodkyna! no otras...bola som na ucitelov taka nahnevana ako este nikdy v zivote...bezdovodne hubovat do naas a roobit nam stresy..a co je najhorsie ze nam bohvieaky priestor nedalis a branit... iba hned obvinovat... : mno otras
áno aj mne hrozia komisionálne skúšky koli 48vymeškanym(ospravedlnenym! )hodinam..ked ten alkoholik srandoval,skoro ma hodilo o zem od jedu a šoku ale dnes sa už len ironicky pousmejem a urobím že ts.
@millie tak komisionalky realne asi nebudu len ma potrebu krakat ako chora vrana , robit z komara osla a to navyse za mojim chrbtom No sak zas nic take hrozne sa nedeje....
No je na to konkretny zakon ktory hovori o 1/3 ale pokial mas dostatok znamok a dohodnes sa s ucitelmi obvikle s tym takto nekonspiruju
Tak som si uvedomila, že už za absencie z tohto polroku by som mala komisionálky robiť. Vďakabohu viem, že nebudem.
Na mne sa nič takéto nepácha, ale hádže ma o zem, keď najväčší tupec a primitív urobí obludnú, epilepticky animovanú prezentáciu s ružovým písmom na ružovom podklade, nie je schopný ani poriadne prečítať, čo mu prvý výsledok z googlu naservíruje a je za to všeobecne uctievaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
trochu "spravodlivosti" nikdy nezaškodí
ze vraj sme sodpisovali lebo ze osem ziakov -jednotklarov- ma iba tri spravne a ze máme rovnaké chyby...sme na zastupkynu(ta tam s nami bola ako dozor) slovencinarku a nasu triednu iba s otovrenymi ustami kukali...
radit sa vobec nedalo-kazdu chvilu chodili okolo nas a potom ako som mala poradit moejj spoluziacke ktora bola hned v prvej lavici a ja v poslednej?
no otras..prvu hodinu slovencinarka nahubovala aj do chlapcov..druhu prisla zaase nahubovat zastupkyna a tretiu triedna hned ze aby sme sa priznali..stvrta zo slovencinarkou :20 minut do nas hubovALA potom sme sa jej spytali ze ci si nepomylila skupiny....lebo obvinovala a hubovala do tych ziakov co sme boli B-cko a hned bol problem vyrieseny...
ta kravka si pomylila skupiny..povedala iba strohé prepáč za to že do naás tri hodiny hubovali tri učitelky a robili nam stresy za to že je jedna z nich semilna dochodkyna! no otras...bola som na ucitelov taka nahnevana ako este nikdy v zivote...bezdovodne hubovat do naas a roobit nam stresy..a co je najhorsie ze nam bohvieaky priestor nedalis a branit... iba hned obvinovat... : mno otras
Ale zaujímal by ma ten limit, že koľko môžeš mať vymeškaných hodín za taký polrok, alebo je to neobmedzene?
Odkedy začal druhý polrok v škole som tak bola asi týždeň a nikto sa zatiaľ nesťažovala, aspoň myslím. :p
No je na to konkretny zakon ktory hovori o 1/3 ale pokial mas dostatok znamok a dohodnes sa s ucitelmi obvikle s tym takto nekonspiruju
Na mne sa nič takéto nepácha, ale hádže ma o zem, keď najväčší tupec a primitív urobí obludnú, epilepticky animovanú prezentáciu s ružovým písmom na ružovom podklade, nie je schopný ani poriadne prečítať, čo mu prvý výsledok z googlu naservíruje a je za to všeobecne uctievaný.