Ahojte. Mám problém, s priateľom sme spolu 4,5 roka a teraz máme "pauzu" pretože nevie už čo ku mne cíti... Myslím si, že to nastalo tým, že som ho priveľmi obmedzovala a stále som mu niečo vyčítala, no ja som si to neuvedomovala, a to ma najviac mrzí, že
@zlathinko najdi si ineho cez tu pauzu aby ziarlil a nenechaj ho aby ta bozkaval ved spolu teraz nechodite. ked zacne tahat za kratsi koniec tak si uvedomi o co prichadza
Osobne by som ho byť tebou zavolal von, prípadne, že sa chceš porozprávať. Ak si mu ešte toto všetko nepovedala, skús mi to povedať a zdôrazniť, že si videla chyby v sebe a že by si chcela, aby to bolo ako na začiatku. Ak o to stojí samozrejme. A uvidíš, čo ti na to povie. Ak povedal chce to čas, tak to chce čas - alebo mu to je jedno.
Každopádne na to netreba zbytočne tlačiť, to je to najhoršie, aj keď viem, že sa to ľahko hovorí.
Treba jednať narovinu, bez nejakých výhovoriek a podobných vecí, úprimne a vážne.
Treba zdôrazniť aj to, že to nemyslíš tak na 50 % ale že ho máš stále rada a ak on teba tiež, tak že by si to znova rada rozhýbala po novom
Veľmi držím palce.
Ak ťa niekto lubi,chce prekonať krizy spoločne, niekedy ozaj treba len čas a niektoré veci si človek musí uvedomiť sám....
Láska znamená aj sloboda-to len k tomu obmedzovaniu
Asi ti neporadíme lepšie než počkať čo a ako z jeho strany bude alebo si to vydiskutovať.
@jackmaker
povedala som mu to no povedal, že nemám tlačiť na pílu, že takto je to teraz dobre keď nieje ničím viazaný a popritom môže za mnou prísť. Dohodli sme sa, že kým to medzi nami nieje ukončené tak s nikým iným sa stretávať nebudeme,,, neviem čo si mám o tom všetkom myslieť,,
Daj tomu cas a ukaz mu, ze ti na tom zalezi a chces sa z tych veci poucit a zmenit. Ak ta ma rad a chce byt s tebou aj dalej, nemalo by sa nic zle stat.
Prirodzene. Tieto zmeny su viditelne skor po dlhsom case, takze ked pojdete parkrat spolu von, nemusi ani nastat taka situacia, v ktorej bude vidiet zmenu. Podobny problem bol aj u nas a vyriesil sa len casom. Holt, ste spolu dlho a niekedy po takom case prichadzaju podobne problemy. Hlavne si to poriadne vydiskutuj s nim, aby si presne vedela na com si a ci si nahodou nenechava nejake zadne dvierka, etc. uprimnost a priame jednanie su pocas pauz podla mna dost dolezite, aby obe strany presne vedeli na com su a ake su cca prognozy do buducnosti.
ako...ja sama v tomto nie som taká rázna, aj keby som veľmi chcela. bola som s chlapcom tiež 3-4 roky keď mi začal rozprávať že chce pauzu (o čom som ja nechcela ani počuť), tak pri prvej nepodstatnej hádke sa rozbehol za dajakou podpriemernou pičou s chlpatým chrbtom a mesiac na to ma prišiel žobrať nech ho vezmem naspäť že sa bude snažiť lebo som láska jeho života...ale načo je taký chlap do života dobrý? aby utekal keď prídu ozajstné problémy?
Ale ty si asi tak chlapa nevedomky neničila.. Ja to berem práveže, po tom všetkom, že nevie či chce byť so mnou .. Ja by som so sebou už na jeho mieste nebola... a mrz ma to, že som to dohnala až sem.. a ako som pochopila od ostatných tak chlap potrebuje byť občas sám..
tak sa s ním o tom porozprávaj ak je normálny pochopí to, ak si normálna ty tak to zas nedosereš, ale pauza ako odkladanie problémov riešením určite nie je.
@topanocka tak viním z toho len seba, a myslím si, že ja som mu vyhovovala len moje správanie čo sa týkalo toho obmedzovania a komandovania nie a viem, že toto zmeniť viem keďže som takáto pred tým nebývala..
Chce pauzu a zároveň ťa bozkáva a objíma? Fakt asi nevie čo chce. Seriózne ti hovorím, že mu jednu tresni. Zatrepe mu s mozočkom možno sa spamätá. A normálne mu povedz, že si si uvedomila že si ho obmedzovala a, že už to nebudeš robiť.
Uhm isteze...ked som ja bola opustena po 5 rokoch, tiez som si na hlavu kladla vsetky veci ktore ho "mohli ranit", pomaly som este aj sama seba vinila za to ze si nasiel inu mrochtu kdesi zo slumu co mi skutocne nesiahala ani po paty a to nemam o sebe prehnanu mienku...viem ze teraz to vidis tak ze to ty si ho odohnala, ale ver mi...ked sa on rozhodol odist, tak ma na to svoje dovody... A jedine co dosiahnes tymto , ze sa akoze chces pre neho zmenit (co je teda fakt pekna kravina) bude, ze si ta zacne vazit este menej...ocakavaj po tom cca o 2,3mes podobny scenar ako teraz. To o co sa snazis fakt nie je dobra cesta....
je to možno trúfalá otázka.. ale nezaláskoval sa do nejakej inej baby?
ak máš istotu že nie, tak musíš byť určite prirodzená.. keď sa budeš na niečo hrať, tak to omrzí aj jeho, aj teba. ak sú tam ešte city z jeho strany, netreba to vzdať, ale ani tlačiť na neho. a hlavne, je to otázka aj na teba, či si ochotná sa zmeniť a byť podľa jeho predstáv.... resp. či to naozaj zaberie ?
ale ak je k tebe chladný, tak ťa len využíva na to, aby si zvykol, že je sám - ty mu v tom pomáhaš...
okolo takéhoto problému sa dá toľko analyzovať.. je to ťažké, lebo detaily nepoznáme.
Nechcem byt zly, ale pauza v drvivej vacsine pripadov znamena, ze ten kto ju navrhuje sa chce rozist ale je prilis zbabelec, aby s tebou jednal na rovinu a ferovo, alebo nema gule na to opustit komfort dlhodobeho vztahu. Tak radsej vopcha hlavu do piesku a caka, ze sa problem vyriesi sam, ked od neho ujde.
Ja by som ti poradil jedno, zachovaj si sebauctu a postav sa sama za seba a povedz mu narovinu, ze si si vedoma svojich chyb, ze si na nich ochotna zapracovat ak je pre to ochotny nieco urobit aj on, ale ze si tiez len clovek ktory ma svoju hrdost a svoje city a nenechas so sebou zametat a cakat na milost ci nemilost. Stanov mu trebars tyzden a ak sa ti do tyzdna nevyjadri daj mu kopacky ty prva. Ver, ze ak sa ten vztah ma skoncit, tak po case budes sama sebe velmi vdacna, ze si sa zachovala takto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Každopádne na to netreba zbytočne tlačiť, to je to najhoršie, aj keď viem, že sa to ľahko hovorí.
Treba jednať narovinu, bez nejakých výhovoriek a podobných vecí, úprimne a vážne.
Treba zdôrazniť aj to, že to nemyslíš tak na 50 % ale že ho máš stále rada a ak on teba tiež, tak že by si to znova rada rozhýbala po novom
Veľmi držím palce.
Láska znamená aj sloboda-to len k tomu obmedzovaniu
Asi ti neporadíme lepšie než počkať čo a ako z jeho strany bude alebo si to vydiskutovať.
povedala som mu to no povedal, že nemám tlačiť na pílu, že takto je to teraz dobre keď nieje ničím viazaný a popritom môže za mnou prísť. Dohodli sme sa, že kým to medzi nami nieje ukončené tak s nikým iným sa stretávať nebudeme,,, neviem čo si mám o tom všetkom myslieť,,
načo som to čiitala?!
a ani poradiť ti neviem...
ak máš istotu že nie, tak musíš byť určite prirodzená.. keď sa budeš na niečo hrať, tak to omrzí aj jeho, aj teba. ak sú tam ešte city z jeho strany, netreba to vzdať, ale ani tlačiť na neho. a hlavne, je to otázka aj na teba, či si ochotná sa zmeniť a byť podľa jeho predstáv.... resp. či to naozaj zaberie ?
ale ak je k tebe chladný, tak ťa len využíva na to, aby si zvykol, že je sám - ty mu v tom pomáhaš...
okolo takéhoto problému sa dá toľko analyzovať.. je to ťažké, lebo detaily nepoznáme.
Ja by som ti poradil jedno, zachovaj si sebauctu a postav sa sama za seba a povedz mu narovinu, ze si si vedoma svojich chyb, ze si na nich ochotna zapracovat ak je pre to ochotny nieco urobit aj on, ale ze si tiez len clovek ktory ma svoju hrdost a svoje city a nenechas so sebou zametat a cakat na milost ci nemilost. Stanov mu trebars tyzden a ak sa ti do tyzdna nevyjadri daj mu kopacky ty prva. Ver, ze ak sa ten vztah ma skoncit, tak po case budes sama sebe velmi vdacna, ze si sa zachovala takto.