Takze caute. Nikde som to tu nenasla, ak to tu uz nahodou je tak sorry.
Chcela by som sa opytat, co pomaha na kruhy pod ocami? Samozrejme okrem spanku (ktoreho mam nedostatok) a korektoru. Nosim okuliare, cize to nie je az tak vidiet, ale aj tak by
ono to ma rozne dovodu..možeš mať roblemy s pečenou alebo je to z toho, že ked si bola dieťa bola si baculata a teraz si schudla.... a viem to rpeto lebo som s tým behala po tolkých vyšetreniach...
mna to tez traapi...mejkap nepouzivam vobec, lebo mam bezproblemovu plet(nastastie a ked som skusala korektor, este viac mi ich to zvyraznilo..=Dmozno som to zle nanasala neviem..skusim tie lyzice dufam ze to pomoze trochu=D
ja to mam tiez uz par rokov neviem preco ale asi sa s tym neda nic robit...no ked sa dlhsie vyspim su o dost menej viditelne...a trochu pomoze aj kvalitny ocny krem na to...trebars z kozmetiky Yves Rocher ti maju kvalitne veci ... to sa nanasa rano a vecer ja som si to davala len vecer ale aj trosku pomohlo... ale hlavne ten spanok a tekutiny
zavisi to od kosti lebky. ked mas vpadnute oci, mozes sa aj na hlavu postavit, i tak s tym nic nespravis. a ked ich mas len obcas, tak asi od unavy, a na to lekara netreba
ja to mam dedicne po mame...nezbavim sa ich. je to tym ze mam tensie slachy a vaziva (kvoli tomu su ludia aj napr. hypermobilni) no a preto mam slabsie vaziva aj pod kozou pod ocami a viac mi presvitaju zilky smola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vsak ho mas nedostatok... tak spanok
čítala som, že treba veľa piť nealko už neviem presne, aké bolo vysvetlenie, ale tuším niečo so žilkami... ale nepamätám si už...
a kvalitné krémy
ale skusim tie uhorky a dam vediet
Ja mam strasne kruhy pod ocami objavuju sa iba niekedy..
Bola som na vysetreni krvi,obliciek a pecene a mam vsetko v poridku...
Poradili mi ze mam ist ocnemu estelen sa tam chystam...
Unave som neni praveze spim az moc...