mám rada krupicu ani riedku ani hustú to je jedno či s grankom alebo škoricou, maslo na plátky na to občas dám no počkám kým sa rozpustí a jem ju z plytkého taniera pekne po okraji
Ja milujem krupicu s hrudkami ale keď ich chcem schválne urobiť tak sa mi nikdy nepodaria
Tak teraz k téme ...s rozpusteným maslom len od babičky sama si maslo nedávam, na tanieri a dávam si aj granko aj škoricu asi je to divné ale mne to tak chutná
och, už celé týždne si ju chcem urobiť a vždy zabudnem!
mám radšej hustejšiu, kúsok masla zamiešavam na konci varenia, vylejem na tanier, posypem kakaom, premiešam trochu po povrchu a čakám.
(sem-tam si dám pre zmenu škoricu alebo sirup, ale to ozaj iba málokedy... a brávam si ju aj do práce, je to dobrý obed
a ak sú v nej i hrudky... zbožňujem hrudky! ^.^
stopadesat rokov som nejedla krupicu musim si spravit ked pridem domov a inac ju jem vzdy s maslom roztopenym, niekedy s medom, kakaom alebo praskovym cukrom a najradsej z velkeho taniera kym este nie je vychladnuta
maslo si tam dam malokedy, najradsej sprazene.ale na to som priliz leniva, vacsinou mi staci kooopa granka. potom to mam take sladke ze to ani nedojem a preferujem tanier ale v zasade mi je jedno.
niekedy som jedávala (teraz už moc nie)... s grankom a roztopeným maslom... ale aj tak najlepšiu krupicovú kašu varila moja babka a tá bola taká výborná dala by som si veru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja ju zboznujem, maslo, kakao a cukor.
Tak teraz k téme ...s rozpusteným maslom len od babičky sama si maslo nedávam, na tanieri a dávam si aj granko aj škoricu asi je to divné ale mne to tak chutná
mám radšej hustejšiu, kúsok masla zamiešavam na konci varenia, vylejem na tanier, posypem kakaom, premiešam trochu po povrchu a čakám.
(sem-tam si dám pre zmenu škoricu alebo sirup, ale to ozaj iba málokedy... a brávam si ju aj do práce, je to dobrý obed
a ak sú v nej i hrudky... zbožňujem hrudky! ^.^
Minule mi ju po dlhej dobe babka spravila a ja som mala pocit ako keby som sa vrátila v čase o 10 rokov