Otázka najmä na gymnazistov. Stíhali ste počas gymnázia nejaké krúžky? Teda nemyslím tie krúžky na gymnáziu, ale niečo na spôsob ZUŠ, futbalový klub, tanec atď...
Lebo ja toho chcem robiť veľmi veľa, konkrétne asi tri krúžky a neviem ani jeden vynechať..
Veď uvidíš ako budeš stíhať a podľa toho sa rozhodneš, takto všeobecne sa to zhodnotiť nedá. Ja som strávila na gymnáziu nejaké tie roky a čo sa týka mojich spolužiakov aj iných kamarátov, bolo obvyklé skôr mať 1 záujem, max. 2, lebo zasa sa bolo treba aj učiť, niektorým dochádzať a v škole toho nebolo málo, ale toto musíš zhodnotiť ty. Po prvé nie je gymnázium ako gymnázium.. .niekde sa učia dvakrát toľko ako na druhom. Záleží aj od učiteľov, tvojich schopností, o tom, či budeš bývať doma a čo všetko budeš musieť popri škole riešiť... proste to sa nedá zovšeobecniť a najlepšie by bolo, ak by si to zistila počas prvého mesiaca...
no ja som síce nechodil na gymnázium ale na konzervatórium, čo je myslím si podstatne ťažšia škola ale popri nej som stíhal bigband, vodné pólo a plávanie a ešte som doučoval malých prckov, čo chodili na ZUŠ-ku, takže stihnúť sa to dá... záleží na tebe, ako si to všetko rozvrhneš, záleží na tvojich schopnostiach, ako si schopná sa učiť, či ti bude stačiť to, čo sa naučíš v škole alebo sa budeš musieť drviť aj doma po škole... takže ako napísala Annyejnji, uvidíš po prvom mesiaci, dvoch...
na ZUŠ som chodila na klavír do kvinty a na výtvarnú dlhšie ešte a to až do konca oktávy,lebo som mala 2. cyklus a ešte 2 roky na jazykovku na nemčinu, ale to viac menej kvôli certifikátu, to som šla rovno do vyššieho ročníka čo sa týka krúžkov v škole, to som tak striedala, kedysi na začiatku chemický, potom som to nechala, športový občas a najradšej som mala zdravotnícky, teda v tíme sme na záchranárske súťaže chodili
mno chodila som na gymnáziu do výberovky, a teda učenia sme mali dosť nechodila som vtedy na žiadne krúžky bohužiaľ, nestíhala som to rovnako ako väčšina mojich spolužiakov, ktorí ich nechali práve kvôli škole..aby mali dobré známky, stále sa písali písomky, skúšalo sa a pod...a to sme mali v triede iné "hlavy"
Zato moja sesterka s bratrancom, ktorí chodili na vychýrený bilinguál, toho stíhali až-až..do týždňa aj 3-4 krát mali krúžky a to mali aj ozaj dobré známky...doteraz nechápem, ako to stíhali
Áno
Ja som mala každý deň nejaký a učila som sa na 1-2 bez problémov (bez prebdených nocí a vytrhaných vlasov ). A to som dochádzala 30min do školy. Ak chceš a sú to veci, ktoré ťa bavia, určite v tom pokračuj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Zato moja sesterka s bratrancom, ktorí chodili na vychýrený bilinguál, toho stíhali až-až..do týždňa aj 3-4 krát mali krúžky a to mali aj ozaj dobré známky...doteraz nechápem, ako to stíhali
Takže záleží asi od náročnosti školy
Ja som mala každý deň nejaký a učila som sa na 1-2 bez problémov (bez prebdených nocí a vytrhaných vlasov ). A to som dochádzala 30min do školy. Ak chceš a sú to veci, ktoré ťa bavia, určite v tom pokračuj!