0 a som vegetarian a nikdy by som sa neriadil takym nezmyslom. Mozes sa jest vsetko len nie vo velkom mnozstve. Napriklad ze mliecne vyrobky velmi neprospievaju, ked si dam 2litre mlieka na ex tak to neprospeje nikomu a to je jedno aka skupina budem
@mielikki tak podla vyskumu co som cital, tak vsetko zivocisne co clovek zje je aspon z malej casti rakovinotvorne, ale zas clovek ma velmi dobru obranischopnost takze to neni az taky problem, ale aj tak.
@mielikki moze byt, ale zivocisne je urcite, ale prirodne to nie, hlavne surove je dobre jest, to je najzdravsie. lebo ked sa je vela vareneho a ziadne surove jedlo tak sa v tele pusta obranny bielkovinovy mechanizmus ako keby si zjedol nieco toxicke. Aj ked v tejto dobre su tie potraviny npustene vsetkym moznym, ale tak dedko ma zahradku, a aj ja som si tento rok jednu zahradu zaobstaral tak sa snazim jest zdravsie
@mefistofel radšej budem riskovať, že sa mi vytvorí jeden drobný rakovinový toxín, ktorý zrejme aj tak imunita hneď zničí, ako by som mala mesiace živiť pásomnice a iné zvieratká z toho, že som to tepelne neupravila
@mielikki tak maso sa musi tepelne upravovat, to je samozrejme, ale zas ovocie, zelenina, to je nieco ine. napriklad ja mam rad aj surovu kukuricu a aj surove zemiaky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zakázané máte kešu, arašidy, pistácie, lieskové a píniové oriešky, ale aj mak.
mi mozu zjest khokho a idem sa preoperovat na inu krvnu skupinu
gg,bb
vlastne, ak ho nebudem jesť, tak to bude dlhá a bolestivá smrť
"mäso teda veľmi ťažko trávite, vo vašom tele sa ukladá formou prebytočného tuku "
kde? kde?
"Ryže si dajte do sýtosti"
pri tejto vete mi zošikmeli oči (ryžu veľmi neobľubujem, hoci je to lepšie ako kedysi)
"Z ovocia vám poškodia (..) mandarínky," dobre, to beriem
"Do sýta sa najedzte marhúľ"
fakt radšej tú bolestivú smrť
"Nepite (...) pivo..."
pche!
je to blbosť proste
a je to divné celé proste
dobrá kravina.
ale proti gustu
ale zas mi je jasné, že nejaký šalát alebo jablká variť nebudem predsa (i keď jablká v koláčoch sú super na druhej strane)
(a od malička nás učili, že sa tým "zabíjajú vitamíny")
vraj jest cervene mäso ... ked som vegetarianka vlastne mam pocit ze skoro vsetko jem naopak jak tam je napisane