Samu seba tým, že netreba veriť ľuďom a dakedy ani samému v sebe, ale to neznamená, že by človek nemal mať "vzory", ale keď už, tak nie ľudí, možno vyššie božstvo.
...Je to detinske ...Ved predsa nemozte nedoverovat ludom preventivne...
To je vlemi nespravny pristup.
Ja doverujem kazdemu bez vinimky az kym sa neukaze, ze to bola chyba...
Ale do tej doby s ludmi perfektne vychadzam a nikdy by sme sa predsa s nikym nemoholi nejako blizsie zoznamit, keby sme ku vsetkym pristupovali s nedoverou ...To sa neda...
@klaudiqaaa ...Taktiez som sa uz par krat sklamal a v tych ludoch aj stratil doveru... Ja som len z tvojho a z prispevku dalsich zucastnenych usudil, ze nedoverujete ludom len z principu a preventyvne aj bez toho, aby si to zasluzili... Ak to tak nieje a vies len, ze nemozes doverovat urcitej osobe, tak je to vporiadku a nic som nepovedal
veľa krát som sklamaná sama zo seba ... nehovorím kamarátkam a spol. nič, čo by mohli voči mne niekedy v budúcnosti využiť a zneužiť ... nie je to strata dôvery, len opatrnosť ... to je len môj názor, neberte to osobne
@nobile ak ta sklame niekto blizky, tak je prirodzene, ze si voci ostatnym opatrny a je ti sumafuk, ci to je alebo nie je detinske (co si ani nemyslim, ze to ma nieco spolocne s detinskostou), alebo ci to je alebo nie je spravny postup. inac, kto urcuje, co je a co nie je spravne?
Ok ja to beriem, a beriem aj to, ze je vsade vela zachmurenych ludi, ktory neustale len lamentuju nad tym ako im bolo ublizene...
Ako je cela tato spolocnost a svet, ktory ju nosi na chrbte cely prevrateny na ruby, atd. atd...
Aj mne je suma fuk, ze si valna vacsina ludi holduje v negativnych myslienkach a postojoch ... Je na kazdom, ako sa postavy k svetu a k ludom, ktory v nom ziju...
Ci bude prezieravy a nedovercivy, alebo da ludom sancu...
Len ma to zaujimalo ci naozaj je to taky standard a trend, sa po kazdej zlej skusenosti uzavriet do seba a nedat inym sancu napravit to co druhy pokazil
A v podstate ani nad tym by som sa nemal zamyslat, aj tak uz som vsetecny a picham do osieho hniezda
Maj sa krasne v negativnom svete, ja sa postaram, aby som sa mal este krajsie v tom pozitivnom
nuz veru je to tazke s tou doverou... je to scasti aj loteria, niektorych ludi mozem 100x preverit, nakoniec myslim ze je to okej, a potom to proste aj tak pride.. hat
@nobile - tvoja gramatika je strašná ale k veci... v niečom s tebou súhlasím....keď sa v niekom sklamem, nemôžem predsa hneď prestať dôverovať všetkým ostatným, to by som sa potom úplne uzavrela do seba a to by nebolo dobré....nikomu predsa neprospieva, keď je sám a nikomu neverí, práve naopak...iba sa tým všetko zhoršuje :/
@nemamziadnemeno ja zase súhlasím s tebou aj s tým, s čím súhlasíš ty... sklamal ma jeden človek, ktorému som dala vo svojom živote všetko.... a on si to nevážil. asi tak. odvtedy som poučená, ale to neznamená, že nedôverujem iným, novým ľuďom, ale aj starým priateľom
@samanthamm mňa zase sklamalo viacero ľudí, ale nebolo to také vážne,že som niekomu z nich dala všetko, ako si ty napísala...bola to len krátkodobá známosť a istí "priatelia" .....ale život musí ísť ďalej
nebol to človek jeden.. boli viacerí... možno to bola aj moja chyba, možno nie... no aspoň som sa naučila že aj pád na hubu je krok dopredu čo bolo, už nebude
Najlepšia kamarátka. Prebrala mi frajera (PS: nechodili sme spolu "2 týždne" ale dlho dlho) a podupala moje sebavedomie... a ukradla kus mojej identity. Úplne ma nechala v štichu, zatajovala isté skutočnosti a tvárila sa stále ako moja najúprimnejšia "sestra". Dodnes prejavila minimum ľútosti, ale tá krava, ktorá sa hnevá bez príčiny, budem vždy ja... Za to, že je teraz šťastná a že som jej nerozbila vzťah, keď som mohla a že to šlo cez moje slzy, žiadna vďaka.
Naučila ma hroznej opatrnosti a že ľudí už netrápi, či dajú to, čo dosrali, do poriadku... už ju len začať mať tak v paži, ako má ona mňa a už ani nemuknem
tak isto ako @klaudiqaaa a odvtedy dávam si viac pozor na ľudí, ale pozitívne na tom je, že som si tým uvedomila, že mojou naj kamoškou je niekto iný potom to bola ešte jedna kamoška s ktorou sa už vôbec nebavíme, u nej to síce viac bolelo v tu chvilu, ale je ine ked vas sklame osoba ktoru poznate 12 rokov a a druhu 2 roky..
asi najskôr ja sama.. lebo napríklad aj iní ľudia ma dosť sklamali ale proste aj tak ich mám rada lebo sú to oni ale pri sebe samej si to neviem povedať
@nemamziadnemeno ...Posledny rok som si zivot zariadil tak, ze sa citim starsi o 5-10 rokov minimalne, 'psychicky' ...
Ale vdaka priatelom pomaly kazdy piatok skoncim mimo hranic, alebo sa v sobotu rano zobudim v cudzom dome ci byte, s uplne cudzimi ludmi a vtedy si mozem s hrodstou povedat...
...Este stale som mladas Este stale to zvladam
A tvoja sestra ma podobnu ideologiu, ako moj 80. rocny dedek ...On ma tiez stale 20 ...V 1990 mal 20 a v 2011 ma tiez stale 20
@nemamziadnemeno veru, život ide ďalej - ale to, čo som zažila s človekom, ktorý ma sklamal mi otrávilo mnohé dni - kvôli nemu som stratila mnohých priateľov
mňa každý den brutálne sklame niekto iný ..raz kamošky ,raz frajer ,raz rodičia ,raz nejaký iný človek ..už ma to vážne prestáva baviť ...ale najviac na svete ma sklamal ..moja prvá láska ..ten chalan ...:´(
pfuuu .. mala som dve najlepse kamaratky .. davali ma dokopy s jednym chalanom, chodila som s nim cez pol roka, ale razv sa mi zacal vyhybat, nechodil so mnou von ani nic a to sme ete boli spollu .. a raz som videla ked mal byt u stryka som ho videla s tymi dvoma sundrami von ako pije a boskava sa s nimi oboma .. skoro ma siblo .. rano som sla za jednou z tych dvoch .. a ked som prisla k nej .. ON u nej spal a spal s nou .. nechapem .. je sirsia ako vyssia, vazne spatna, sprosta a setko .. a mne toto spravil? .. taky sok to bol .. nahala som ho .. ale odvtedy uz neverim nikomu .. a nedokazem ani mojmu terajsiemu priatelovi s ktorym som uz rok a 4 mesiace .. lebo sa zas necem popalit
kamarátky, kamaráti, môj zatiaľ posledný chlapec a jeho kamaráti, ktorý sa tvárili až príliš milo na to, žeby to bola pravda...
ale zvikla som si..stáva sa mi to už pomaly každý deň :/ vždy ma niekto nasere, sklame, oklame...bežné!
ale dosť často som sklamaná aj sama zo seba..nedokážem riešiť situáacie priamo na mieste a trochu viac...inteligentne.. vždy to nechám buď na ďalší deň, alebo (v tom najhoršom prípade) na večerný chat.. :/ nenávidím sa za to!
veľa ľudí... ale možno to bolo aj mojou chybou..nikdy nie je dobré dôverovať každému, pretože nie každý je dôveryhodný ale nevidím dôvod, prečo by som vďaka týmto "výnimkám" nemala dôverovať nikomu
a ešte asi ja sama seba, to nie je normálne ako sa za pol roka zo mňa stalo to, čo som teraz.. je mi to ľúto a najradšej by som si dala facku, ale beriem to tak, že čo sa stalo, stalo sa, to nezmením a pokúsim sa teraz trochu krotiť... aj tak sa o mne hovorilo plno vecí, keď som ich ešte ani nerobila, takže toto neriešim... ale jednoznačne.. človek, čo ma najviac sklamal.. som ja :/
Mňa nejak extra nesklamal nikto, lebo nikomu 100% nedôverujem, ale z niektorých ľudí u ktorých by som to nečakala sa vykľuli riadne kurvy. Tak menujem pár známych aj viac ako známych, ale hneď potom mi boli ukradnutí, pretože takých "ľudí" neriešim...
sklamala som sa sama, takze nikto iny to nebol no a naucila som sa, ze nie je dobre idealizovat si druhych a chciet po nich nieco, coho nie su schopni, alebo co jednoducho nie je ich cesta...
Ja.. Al hlavne dvaja ľudia.. ktorím by som dala všetko.. moja naj kamoška.. a frajer ale ten ani tak nie ako ona.. Ano, Ja viem že som spravila (jednu jedinú chybu) teraz za ňu musím pikať do konca života.. fkt ako ja za to nemôžem že som zoznámila dvoch ľudí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
A že ľuďom netreba veriť lebo sú to podrazácke kurvy.
A navyše sú aj škaredí.
Cherchez la femme
...Je to detinske ...Ved predsa nemozte nedoverovat ludom preventivne...
To je vlemi nespravny pristup.
Ja doverujem kazdemu bez vinimky az kym sa neukaze, ze to bola chyba...
Ale do tej doby s ludmi perfektne vychadzam a nikdy by sme sa predsa s nikym nemoholi nejako blizsie zoznamit, keby sme ku vsetkym pristupovali s nedoverou ...To sa neda...
that is all
a minulé leto to boli tri osoby
Ok ja to beriem, a beriem aj to, ze je vsade vela zachmurenych ludi, ktory neustale len lamentuju nad tym ako im bolo ublizene...
Ako je cela tato spolocnost a svet, ktory ju nosi na chrbte cely prevrateny na ruby, atd. atd...
Aj mne je suma fuk, ze si valna vacsina ludi holduje v negativnych myslienkach a postojoch ... Je na kazdom, ako sa postavy k svetu a k ludom, ktory v nom ziju...
Ci bude prezieravy a nedovercivy, alebo da ludom sancu...
Len ma to zaujimalo ci naozaj je to taky standard a trend, sa po kazdej zlej skusenosti uzavriet do seba a nedat inym sancu napravit to co druhy pokazil
A v podstate ani nad tym by som sa nemal zamyslat, aj tak uz som vsetecny a picham do osieho hniezda
Maj sa krasne v negativnom svete, ja sa postaram, aby som sa mal este krajsie v tom pozitivnom
-S uctou-
...No na stare kolena je tazke jej znova prist na koren a hlavne na chut
teraz niekto z rodiny blizkej rodiny ale viac k tomu racej nepoviem
ale uz som pripraveny na to co sa stane co sa asi aj stane
..kvak..
...Ale po 50 budem znova mladik
a zakazdym si myslim, ze som sa naucila, ze nikomu nemam verit, ale vzdy zas zacnem...
Naučila ma hroznej opatrnosti a že ľudí už netrápi, či dajú to, čo dosrali, do poriadku... už ju len začať mať tak v paži, ako má ona mňa a už ani nemuknem
Ale vdaka priatelom pomaly kazdy piatok skoncim mimo hranic, alebo sa v sobotu rano zobudim v cudzom dome ci byte, s uplne cudzimi ludmi a vtedy si mozem s hrodstou povedat...
...Este stale som mladas Este stale to zvladam
A tvoja sestra ma podobnu ideologiu, ako moj 80. rocny dedek ...On ma tiez stale 20 ...V 1990 mal 20 a v 2011 ma tiez stale 20
podľa mňa nemožno viniť ľudí, z ktorých sme sklamaní. previnili sa v prvom rade tým, že nie sú takí, akými by sme ich chceli mať.
inak som sklamaná v podstate stále - mám ilúzie a predstavy, ktoré vôbec nekorešpondujú s realitou. čo už.
ale zvikla som si..stáva sa mi to už pomaly každý deň :/ vždy ma niekto nasere, sklame, oklame...bežné!
ale dosť často som sklamaná aj sama zo seba..nedokážem riešiť situáacie priamo na mieste a trochu viac...inteligentne.. vždy to nechám buď na ďalší deň, alebo (v tom najhoršom prípade) na večerný chat.. :/ nenávidím sa za to!
a ešte asi ja sama seba, to nie je normálne ako sa za pol roka zo mňa stalo to, čo som teraz.. je mi to ľúto a najradšej by som si dala facku, ale beriem to tak, že čo sa stalo, stalo sa, to nezmením a pokúsim sa teraz trochu krotiť... aj tak sa o mne hovorilo plno vecí, keď som ich ešte ani nerobila, takže toto neriešim... ale jednoznačne.. človek, čo ma najviac sklamal.. som ja :/