Nie je to ani moc tak fórum ako skôr zoznamka ľudí s rovnakým myslením. Mám job (dobre platený) avšak viem, že mi chýba niečo ku šťastiu. (cítim sa prázdny). Preto zvažujem totálny odchod, výpoveď, predať všetky haraburdy doma a odísť. Je tu podobný typ?
ja nemám nič čo by som musela predávať, čiže ma nič nedrží a síce som teraz v zahraničí kvôli praví tak len kvôli tomu aby som rýchlo a dobre zarobila a potom niekde vypadla tiež
Dá sa to, ale väčšina ľudí to nerobí práve preto, lebo to znamená veľké nepohodlie a neistotu v živote a preto sa radšej menia na zambíkov spoločnosti. Najlepšie je však predsa len skúsiť to, najmä ak máš na to vhodnú povahu aspoň v nejakej neúplnej miere a takto sa na nejaký čas "vybúriť", získať skúsenosti a potom sa zase vrátit ku kvázi normálnemu životu.
@muaykelo prachy boli, sú a budú. Nie je to na večnosť. Je to nato aby som zistil kam patrím. Pretože svet je veľký a ponúka omnoho viac ako len peniaze a život v bublinke. Keď ochoriem? Tak sa uzdravím. Pracu v europe zozenies vsade. Kam pojdem este neviem ale niekam daleko urcite.
Akože mám rada skúšať nové veci, ale nie až v takom extrémnom merítku. Celkom obdivujem ľudí, čo sa na také dajú, hoci mne to pripadá, že to ani nestojí za tú neistotu.. Čo ak sa mi niečo stane alebo tak... Však treba investovať do zážitkov a ciest, ale prečo tak razantne.
@jasmiine myslím že šťastie závisí od mnoho faktorov. A jedným z nich je prostredie v ktorom žije, takže áno myslìm si že zmena vedie ku šťastiu. A je jedno ako radikálna je.
@obsession ak nemáš zážitky s ľuďmi čo poznáš môže to byť preto že ti nič nedávajú. Ako vieš že nemôžeš mať zážitok s ľuďmi ktorých nepoznáš keď ich nepoznáš? A popravde ak nevie človek exiatovať sám a potrebuje pre zážitok niekoho iného asi by sa mal vzchopiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov