otázka jasná dajme tomu, že si vyjdete do reštaurácie...kto by mal podľa vás zaplatiť? (dajme tomu že je to už druhé resp. tretie rande, skrátka nie prvé) chlapec, dievča alebo na polku? čo si myslíte?
chalan samozrejme, pokiaľ to je len o randení, ak je to už vzťah, že proste žiadne obmedzenia nič, že sa už fakt poznajú a klape im to, tak vtedy to je jedno ...
Máriovi platím ja je to moja zlatá pijavička, čo už narobím.............mne zas platia v bare a inde, druhí a to si teda riadne načru hlboko do peňaženky.........každá sranda niečo stojí, tak im treba........filip
@punkrock33 inac toto su jake nahody : vo chvili ked som pozrel na tvoj nick mi hrala pesnicka Konflikt - Rebel ,,v ktorej sa spieva : PUNKROCK je moj zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
každopádne ak je to už druhé rande, tak by mi nevadilo zaplatit..a na tretom by to bolo 50-50 a potom može stále platit muž
Treba to brať aj tak, že muž takmer vždy viac zarobí, takže skôr on, ale samozrejme, že občas by mala pozývať aj žena.
Síce v 16-tich sú tie peniaze skôr od rodičov, takže by sa to mohlo deliť aj na polovicu alebo že raz zaplatí raz jeden raz druhý.
Ale existujú aj brigády a podobne, takže je fajn, ak má pár € mesačne na takéto záležitosti aj chalan, ktorí ešte študuje.
A keď je to na nejakej dohode tak si myslím, že muž. Ak je slušný.
Ale ako každé správne dievča, bude sa biť za to aby platila ona.
v mojom zvyku je platiť vždy, keď pozýva niekto iný.. ale to nie je často, mňa málokto niekde pozýva
vztah to je uz o inom cize aj o inych financiach.. ide o dohodu...
ja jasom nikdy nenechal zensku nic platit .tak by som povedal ze chalap...pokial uz ste spolu je to otazne