mojmu bratovi zvoni budik uz od siestej..do pol 7 mu zvoni aspon 5 krat mne zacina zvonit od 6:10 a zvoni mi do pol 7 aspon trikrat..aj tak ma to nezobudi..a zobudi ma bud mamin prichod do izby..alebo ked moja baba z dolneho poschodia jemne nie vreskotom povie moje meno a to sa utomaticky budim inak budik nepomaha
najprv mamina, potom normálny budík, ďalej mobil, druhý mobil, asi pol hodinu sa striedajú a niekedy slnko alebo mucha.. a aj tak nič nestíham a musím bežať na autobus
Charon - Little Angel... Ten song z celej duše nenávidím, práve preto, že ma každé ráno budí som si na základe toho vybudovala voči nemu nejakú averziu Ale inú pieseň si na zvonenie dať nechcem, nechcem si ďalšiu znechutiť
@sasi2680 jj..ale vacsinou sa mi stava ze si ani neuvedomim ze je to budik a zakomponujem to do sna..a potom na mna pride niekto kricat nech to vypnem a ja ze co..?
mna mobil aj ked teraz skor radiobudik kde mam nadstavene expres hemendex a ked pocujem tie ich hlasky tak usi vnimaju aj ked mozog zcasti spi.. a pomaly sa prijemne budim
a zial cez vikendy zopar blbych ludi co mam okolo seba ( ako nasich a surodencov ) nepochopili e ma nemaju minimalne pred 12 budit tak ma zobudia ked nieco potrebujju a mam pokazenu naladu cely den
@lucy92 to sa mne maloekdy podari ak vobec.. to by som musela mat budik nastaveny na 1400 alebo tak
u mna je to rozne...najcastejsie mama ked mi vtrhne do izby a vynada pri com si vobec nepamatam za co....abo ked idem skoro spat ta sa zobudim aj sama....abo budik...teda asi 5 budikov rozmiestnenych po izbe .... abo smetiari..... grrr
@lucy92 ... cvikkom? sikovna .... neveis dlho spat? mne nic nerobi vacsiu radost ako spanok a vylihoavnie nastanve na skore vstavena? pekna choroba .) aj ja chcem
@alysia tak ja ot nvm ani vysvetlit proste ked viem kedy mam vstavat tak uz 5 min som hore pred budikom aspon nebudim cely dom a mne staci uuplne 5 hod. spanku niekedy aj menej ale niekedy viac. : len ked spim veelmi dlho som potom este viac unavena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
odporúčam vypočuť do konca(koho neporazí
osobne? =D
1x- bob marley
2x- aloha from hell
3x-escape the fate..stupnujem to no
o tristvrte na sedem mi otec povie ench vstanem..
o 7ej pride aj matka tak uz vstanem
@sheily jeee bob marley
a zial cez vikendy zopar blbych ludi co mam okolo seba ( ako nasich a surodencov ) nepochopili e ma nemaju minimalne pred 12 budit tak ma zobudia ked nieco potrebujju a mam pokazenu naladu cely den
@lucy92 to sa mne maloekdy podari ak vobec.. to by som musela mat budik nastaveny na 1400 alebo tak
O piatej ráno.
Life sucks.
na mobiel.. samozrejme