je tu dakto?akoze,moj oco je teraz v Anglicku a strasne tazke je to tam,akoze agentury chcu len peniaze a ty si pre nich lacna pracovna sila,cize sa ztamad vracia domov.No a predtym bol na vlastnu past tusim v Dansku,ale to moc nevyslo.Ale ak vies dobre po anglicky a myslis si,ze budes vies najst pracu len tak,tak chod na vlastnu past ..moj nazor : )
vsetky ageturi si treba overit. Ci maju platost a hlavne na ake obdobie. Lebo ak by mali len do dakeho roka 2007 a ty by si tam ostal este dlhsie tak uzu za teba agentura nie je zotpovedna. Vsetky ageturi si overuj cez www.dafne.sk Tam ked im napises tak oni ti to zistia, ci je to dobra agentura a ci ma dobru prax ...
treba si agenturu preverit.lebo niektori ludia ktori takto ponukaju pracu ludom,sa agenturou iba nazyvaju a ojebu a peniaze maju pre seba...ked mas agenturu mas vecsiu istotu...ale ked ju nemas mozno aj viacej usetris..ale stalo sa uz ze zamestnavatel nechal pracovnika nech si odrobi,a nakoniec mu ani nezaplatil...toto sa ti v agenture stat nemoze.ale ked sa vo svete nestratis a vyznas sa..a budes mat stastie,je vhodne ist aj na vlastnu päst.
"ale stalo sa uz ze zamestnavatel nechal pracovnika nech si odrobi,a nakoniec mu ani nezaplatil..." - neviem kde sa to stalo, ale pokym nerobil dotycny na cierno, tak bol dobry debil ze sa nechal odrbat..
na vlastnu past je to chujovina a cez agenturu este vacsia... chce to mat kontakt priatela alebo najlepsie rodinu inak z toho ziskas velky prd... moj nazor
ja som skoro rok prihlaseny v troch agenturach a nič z toho išlo im len o ten administrativny poplatok,takže nedaj sa aj ty okašľat.Lepšie skusenosti mam s agenturami cez inzerat v roznych novinach /ale som si ich aj pozrel na nete či maju povolenie od UPSVAR/ ale tie my nakoniec ponukli uplne inu prac.ponuku ako mali v inzerate takže skus uvidiš
Ja som bola cez agentúru v Anglicku,Írsku a teraz idem do Kanady(takže aj s vízami mám skúsenosti).Všetko mi vybavila agentúra,odo mňa chceli len peniaze teda od mojich rodičov.Na Kanadu bolo treba toho viac-potvrdenie o dochádze do školy,list v angličtine s dôvodmi,prečo idem do Kanady,zoznam krajín,ktoré som navštívila za posledné 3 roky,hromadu podpisov od rodičov,4 fotky,potvrdenie,že sa chcem vrátiť na Slovensko a myslím,že to je už všetko.Ale určite to záleží na agentúre...myslím si,že by ti oni mali vybaviť všetko,takže agentúra je lepšia,ak by som si ešte na niečo spomenula,tak to pripíšem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
agentury vacsinou dost odrbavaju. ked chces odist, radsej chod na vlastnu past.
Ale nanešťastie zhoda náhod spravila, že nič z Anglicka nebola, pretože bol nedostatok financií...