proste veľké spoločnosti si povedia, nemáme detskú hviezdu, dakoho vyhrabú, pošlú ho maskérom a iným nech z neho spravia dačo pekné, napíšu mu text a povedia mu nech to odspieva a potom ešte 100x upravia cez počítač a majú hit pre mladé baby
Ani jeden nie je zly. Akurat ze je to skor pre deti .... nechapem uz tieto diskusia absolutne, kto zavidi uspech inym ludom nezasluzi si byt uspesny !!!!!
@mielikki Tiež si myslím na margo "jej" hlasového prednesu. No a nepodceňuj sa,tie gitarové riffy v tvojom prevedení boli perfektné.Hoci ich zatieňuje virtuozita toho tvojho drumbľového sóla. To bolo ešte lepšie.
@krampus možno že by som si ju potom pre tú srandu aj stiahla
A budem! Síce jej herecký výkon bol desný, ale mne ani nenapadlo predstierať, že v ruke držím dačo ako trsátko, hanbím sa A demo akustickej verzie Scheisse by som znova tak isto nezahrala, vážne mám problém aj s Medveďku daj labku a som lenivá cvičiť a aj ak by som nebola, tak netuším, ako by som trénovala
@mielikki Ale to je chyba a škoda pre slovenský metal.Aspoň ešte jednu nahrávku by si fanúšikovia zaslúžili. Ešte bicie,teda hrnce keby sa podarili, to tam trošku chýbalo.Ale inak klobúk dole.
A ten jej herecký výkon je hrozný veru.
Ak ma pamäť neklame tak si chcela nahrávať of carnage Arch Enemy.Či to padlo?
@krampus toto nie je emancipačné hľadisko, toto sú moje nemiestne narážky na to, ako som raz videla "zostavu" Mortemie a skonštatovala, že už sa mohol aj ženské vokály naučiť (a potom ešte u kohosi som čosi podobné zahlásila
@mielikki Íha,v ringu máš teda hodenú rukavicu.(Inak,všimla si si,že keď chatujeme a padne zmienka o žilinských langošoch tak z toho vznikne poriadny spam. )
@semhamforas No radšej by si si to mal vypočuť a potom uvidíš sám. A kazí to mládež hento. Aj to, čím nahradili Jetix, nechcem vedieť, čo z tých deciek vyrastie.
@ malapohroma@ ikuto nie lebo Bieber dával na youtube cover verzie piesní od rôznych umelcov , kt. si stále si pozrelo okolo tých 2 miliónov ľudí a si ho niekto všimol, bol oslovený nejakou tou spoločnosťou a nahral ten song s Usherom ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
vs.
ked si to tak zoberies biebera vyhrabali uplne umelejsie...
A NEFICIM NA HM! LEN JE ROZHODNE LEPSIA AKO BIEBER
proste veľké spoločnosti si povedia, nemáme detskú hviezdu, dakoho vyhrabú, pošlú ho maskérom a iným nech z neho spravia dačo pekné, napíšu mu text a povedia mu nech to odspieva a potom ešte 100x upravia cez počítač a majú hit pre mladé baby
Inak odporúčam toto video.
hej hej a zda sa mi to nefer.. nic a zrazu PUF! a je bieber.. nic a aha! su jonas brothers.. az potom camprock v ktorom hrali..
A inak tú hru na gitare zahrala myslím že ešte horšie ako ja
A budem! Síce jej herecký výkon bol desný, ale mne ani nenapadlo predstierať, že v ruke držím dačo ako trsátko, hanbím sa A demo akustickej verzie Scheisse by som znova tak isto nezahrala, vážne mám problém aj s Medveďku daj labku a som lenivá cvičiť a aj ak by som nebola, tak netuším, ako by som trénovala
A ten jej herecký výkon je hrozný veru.
Ak ma pamäť neklame tak si chcela nahrávať of carnage Arch Enemy.Či to padlo?
A vidíš! @ladyofcarnage , budeš môj dvorný bicista? (či hrncista?) a spravíme alternatíno recesistické čosi, ako @32 navrhuje?
A hento veru je
Ale nie, ja si chcem všetky nástroje a hlasy, vrátane hračkárskej gitary, mužských vokálov a zborov nahrať výlučne sama!!!!
Som si spomenula
Tak to bude one-man projekt.Teda vlastne one-woman.
ale možno si ešte dakoho prizvem, ale mužské vokály a zbory budem spievať ja sama!!!!
No, čosi na tom bude, ale že by mi to nejako vadilo..
tak nejak ho vyhrabali