Zdajú sa vám komplikovanejši muzi ako ženy alebo
ženy a muži menej
Ak áno prečo?
Ak nie prečo?
Zaujímal by ma vás názor celkovo môže byť aj kto ma z nich ľahší život? ... Kto vás vytočí viac či mužské pohlavie alebo ženské? Co sa vám páči na druhom
Keď každý má svoje výhody a nevýhody a nedá sa to generalizovať, pretože nie všetkými vyznačujúcimi sa vlastnosťamu oplýva každý zastupiteľ svojho druhu. Ale ak to hodíme do štatistiky, tak je jasné, že ženy sú komplikovanejšie. Ale zase, závisí to od konkrétneho prípadu. Ja aj tak neriešim, či je to žena, či je to muž. Oni vadia mne, ja vadím im. Everyone's happy.
Ženy sú asi komplikovanejšie lebo do všetkého miešajú emócie a muži sú viac pragmatickejší, nepremýšlajú v takých zložitých, často až nezmyselných súvislostiach.
Myslím, že ženy aj muži to majú rovnako ťažké.
Aj keď som žena, vytáča ma typické ženské správanie ak je prehnane hysterické a nemám rada zlatokopky a vypočítavé mrchy a ženy čo si myslia, že muži nemajú žiadne city a je ubližované iba ženám, tak tým pádom majú pocit, že majú väčšie práva ako muži a môžu sa k nim správať ako sa im zachce. Potom sa nečudujem, že si chlapi myslia o ženách to, čo si myslia.
@abeceda123 každí sa v istej etape svojho života mohol zaoberať banalitami a keď dospel uvedomil si ze keď bol menší tak riešil blbosti... To je dospievanie
Ženy viac všetko do hĺbky rozpitvávajú veci. Niekedy to môže byť nevýhoda, ale zasa na druhej strane majú vďaka tomu väčšiu empatiu a vedia viac pochopiť človeka. Muži sa nezaoberajú príliš emóciami, riešia veci pragmaticky a hneď, no niekedy je toto rozhodovanie voči iným necitlivé, ba až agresívne. Ale samozrejme hovoríme o prototype Muža a Ženy. Veľakrát je to zmeska vlastností oboch alebo to dokonca funguje úplne opačne.
taketo fora a diskusie pod nimi vyberaju naboje zo zbrane namierenej na feminizmus.
clovek ich nemoze vysmiat za to, ze riesia nezmysly, davno skoncenu vojnu, zbytocnosti, etc., ked pride sem a precita si, ako idiotsky su podaktori schopni zaskatulkovat povahove vlastnosti ludi ku konkretnemu pohlaviu.
No neviem. Mne skoro vsetci muzi pripadaju rovnako emocionalni, rozcarovani, iracionalni, ziarlivi, alebo zmateni, ako ktorakolvek zena, co som kedy stretol. Len preto, ze existuju tieto stereotypy o muzoch a zenach, este neznamena, ze su pravdive
Dogrcala som sa z vacsiny komentov.
A ofc, vsetky ženy na birdzi su special snowflakes a neznasaju "zenske spravanie" (a dodatocne - radsej maju za kamosov muzov lebo fuuuj zeny, ja som ina a viac cool).
A muzi su jednoduche zvieratka, co im staci vyprazdnit gule a dobra fajka na kazdy sviatok.
No vlastne... oni tu dopadli horšie.
Kazdopadne, pre mna pohlavie v tychto otazkach dolezite nie je, ludia su rozne komplikovani (a tiez aj rozne jebnuti) bez ohladu nan.
@22 "radsej maju za kamosov muzov" - napr. aj pre to, že všetky moje kamošky chcú tráviť čas iba tým, že sedíme na káve a rozprávame sa -.- čo je podľa mňa najnudnejšia vec na svete! zatiaľ čo s mojimi chlapcami máme vždy naplánované rôzne aktivity (hry, kino, aquapark, výlety...)
takže, nie, nie všetky sme special snowflakes, iba si neviem nájsť ženu kamošku, ktorá rada trávi čas aktívne... hlási sa niekto?! :S
Nemám rada toto porovnávanie mužov a žien. Podľa mňa to, či je niekto komplikovaný skôr závisí od jeho povahovych crt, skúsenosti v živote, atď ako od jeho pohlavia. Poznám aj mužov ktorí sú moc emocionalni a všetko moc riešia a ide mi to na nervy, sú také určite aj ženy.
s kazdym je to tazke, ked caka toho moc a rychlo a bez nejakej zasluhy. asi tak. najradsej sa spolieham sama na seba a od nikoho nic nechcem, lebo ma vytaca, ako ludia chcu o vsetkom polemizovat a zo vsetkeho robit nejaku poradu, miesto toho, aby sa povzniesli nad nepodstatne veci a prakticky fungovali bez zbytocnych prietahov a zdrzovani. myslim, ze komunikacia castokrat vsetko len komplikuje a aj znemoznuje. a vsade pocuvam opak. nebude vam vadit, ked si sadnem na verejne miesto? spytam sa najprv. aj keby som umierala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Myslím že je jasné kto je komplikovanejší menej, change my mind
Myslím, že ženy aj muži to majú rovnako ťažké.
Aj keď som žena, vytáča ma typické ženské správanie ak je prehnane hysterické a nemám rada zlatokopky a vypočítavé mrchy a ženy čo si myslia, že muži nemajú žiadne city a je ubližované iba ženám, tak tým pádom majú pocit, že majú väčšie práva ako muži a môžu sa k nim správať ako sa im zachce. Potom sa nečudujem, že si chlapi myslia o ženách to, čo si myslia.
Tečka.
clovek ich nemoze vysmiat za to, ze riesia nezmysly, davno skoncenu vojnu, zbytocnosti, etc., ked pride sem a precita si, ako idiotsky su podaktori schopni zaskatulkovat povahove vlastnosti ludi ku konkretnemu pohlaviu.
A ofc, vsetky ženy na birdzi su special snowflakes a neznasaju "zenske spravanie" (a dodatocne - radsej maju za kamosov muzov lebo fuuuj zeny, ja som ina a viac cool).
A muzi su jednoduche zvieratka, co im staci vyprazdnit gule a dobra fajka na kazdy sviatok.
No vlastne... oni tu dopadli horšie.
Kazdopadne, pre mna pohlavie v tychto otazkach dolezite nie je, ludia su rozne komplikovani (a tiez aj rozne jebnuti) bez ohladu nan.
takže, nie, nie všetky sme special snowflakes, iba si neviem nájsť ženu kamošku, ktorá rada trávi čas aktívne... hlási sa niekto?! :S
Veď ženám nerozumie ani pán boh!