Nechapem ako moze niekto porovnavat tych dvoch...... Pewdie je super, na jeho videach sa smejem celu dobu od zaciatku do konca, navyse jeho hlasky : How's it goin bro's , brofist , stay awesome, barrels ! su proste epicke...........
Zato Gogo je dobry len na cz/sk scene kde staci byt trapny (a nie vtipny) a ma fanusikov (hlavne pubertalnych). Napriek tomu si myslim ze talent ma, len treba ubrat s trapnosti
Lepší? A to má aké kritériá? Lepšie sa mi pozerá na gogomana, pretože je vtipný, uvoľnený a rozumiem jeho humoru, proste páči sa mi, aký je. Ten pewdiepie sa mi nepáči, je nudný. Ale nepozerám skoro, ako hrajú hry, skôr tie ostatné videá.
moc ma také nebaví pozerať gogo vie pobaviť ale len trochu a občas, tam je jasné kto je cieľovka a k tomu druhému (tiež som počul že ho gogo často napodobňuje) som sa ešte moc nedostal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@2 z toho som minule az plakal
Zato Gogo je dobry len na cz/sk scene kde staci byt trapny (a nie vtipny) a ma fanusikov (hlavne pubertalnych). Napriek tomu si myslim ze talent ma, len treba ubrat s trapnosti
a ChaoticMonki a Cinnamontoastken :3