zaujíma ma ako charakterizuješ ozajstného priateľa ...čo pre teba znamená.. bo ja som mala "ozajstných" priateľov ...a po 13 rokoch kamarátstva je koniec ...a neviem kde sa stala tá zlomová chyba ...
deti ? vieš práve že si myslím, že keď sme boli spolu odmalička, že to niečo vydrží...ale s tou charakteristikou máš pravdu samozrejme aj s tým pivom ..=D
ja mam taky isty nazor ako Hajzelodkosti + da odpisat pri testoch a podrzi ma ak meskam do skoly(proste vymysli nejaku trapnu vyhovorku aby zdrzal zapisovanie
priatel..?? ten ktory ta ma rad takeho aki si a podrzi ta vo vsetkom..nezradi ta ked to najmenej cakas, nepodrazi ta prave ked ti je najhorsie a potrebujes pomocnu ruku. Je mu jedno co o tebe hovoria druhy on ma vzdy svoj nazor na teba a nemeni ho zo dna na den. Urcite sa musite aj niekedy pohadat lebo ked je priatelstvo bez hadok je to cudne, ako keby ste mali take ioste nazory na vsetko. Neboji sa povedat ti pravdu dooci lebo ta pozna a vie ze to pochopis, nekopiruje tvoj styl a vlastne teba vobec. Este by sa dalo vela pisat o tomt
ja som len nedavno spoznala kamaratov, ktori ma maju radi taku aka som. a ti stari kamosi o ktorich som si myslela len to najlepsie..teraz sa ukazali v tom pravom svetle. dakujem zivotu za taku moznost
no tak najprv ze cely svoj zivot mozes mat vela znamych a kamaratov, ale ozajstnych priatelov len par, a kto to je ? ucite clovek na ktoreho sa mozes spolahnut hocikedy, ked myslim hocikedy, tak hocikedy, berie ta taku aka si, a nesnazi sa ta podrazit pri prvej prilezistostil, veri v teba ,tvoje sily, nikdy nezabuda nato aby ta povzbudil, ak ked obcas dojde k hadke, nikdy nemate zaludok an to sa pohadat a jeden z vas sklopi usi, jeden druhemu doverujete a bla bla.. je to naozajstne stastie mat takeho ozajstneho priatela, mam len jedneho ozajstneho priatela, ale nemenila by som za nic na svete..
pre mňa je skutočný priateľ ten kto má na mňa čas, kto je ku mne úprimný, povie mi čo robím zle, sem tam ma pochváli, proste ma má rád, vidí na mne keď som nešťastný, snaží sa mi pomáhať...vypočuje si ma, keď to potrebujem, proste keď pri mne stojí za každých okolností
podla mna taky ozajstzny kamarat je niekto kto ta ma rad takeho aky si nevycita ti daco furt snazi sa ta zdy pochopit a pomoct ti neposle ta do riti ked nema naladu vazi si vase priatelstvo nedava ti ultimata a nesprava sa ako male decko .. nerobi si s teba srandu vzdy ked moze a neuraza niekoho o kom vie ze ho mas naozaj rada ..
ten, ktoremu je jedno co si o nom budu myslet ostatni ked sa ta zastane.. ten ktory je vzdy pri tebe... nemusis sa bat zverit sa mu so vsetkym co chces niekomu povedat ked nevies ci je to dobra volba... ten, s ktorym si rozumies
ja som mala iba jedneeho ozajstneho kamarata ktoryy vedel o mne vsetko poznal m velmi dobre a aj ja jeho hovorili sme si vsetko a vzdy sme si mali co povedat.... mali by sme si urcite aj teraz co povedat ....ale nebavime sa ....presne od 19.3.2008...a doteraz ma to mrzii ale tak no co uz....
niekto komu dokazem povedat cokolvek co ma trapi, kto ma vzdy podrzi povie mi svoj nazor a na nic sa nehra ten kto ma nepodrazi a niekto kto ma bere taku aka som
ten ktory ti dopraje aj ked mu puka srdce...pred nejakym casom som stratila celu partiu..lebo chalan do ktoreho bola zahladena moja ZADANA kamoska zacal osmnou chodit..a ta spina prasiva ma nazvala k*rvou...keby bola ozaj kamoska uwedomila by si ze ma chalana a ze by mohla dopriat aj mne trocha stastia...lenze nie...takze teraz am mnovu partiu v ktorej ma maju radi a werim ze oni ma nepodrazia!!!
skutočného kamaráta maš len jedného na celý život ja som rada, že mám jednu kamaratku na ktorú sa možem vždy spolahnuť. škoda že taký ludia sa velmi tazko hladajú
My sme v skole pisali uvahu o priatelstve. Ze vraj som to napisala dobre.
No a ide o to, ze moj nazor na priatela, je taky, ze je diametralny rozdiel medzi kamaratom a priatelom. Priatelstvo podla mna vydrzi az do smrti, aj ked uz dvaja ludia nebudu spolu ale daleko od seba, no vzdy si najdu na seba cas.
Kamaratsvto dokaze cas a priestor oddelit, no priatelstvo nie.
@19 presne tak..a este, teraz povazujem za priatelov hlavne tych ludi,ktorych mam rada ,oni mna a aj ked im poviem nieco,co sa im nepaci,nieco uprimne zo srdca ale krute...budu radi a nebudu ma za to za chrbtom ohovarat
Podľa mňa je to ten, ktorý nás podrží aj v najhorších chvíľach, ktorý sa s nami smeje, dôveruje nám, hovorí úprimne a má nás rád ako skutočného priateľa.
Tato tema je velmi zaujimava...ja osobne možno ani nemam praveho kamarata...pokokot znamych ale pravi kamarat no neviem...pravy kamarat je podla mna ten človek pre koho by som aj život dal a naopak...takže ked niekto hovori že ma kopec kamaratou je to len naivny chudak
podla mna je to clovek ktory sa na teba nevykasle ked to najviac potrebujes vtedy ked si uplne na dne vtedy by ta mal podrzat a povedat ti ze vsetko bude znovu dobre a ze sa vsetko vyriesi ..je to niektooo komu aj ked o polnoci zavolas a on sa na teba nevykasle ale ti to zodvihne a porozprava sa s tebou ...proste je to niektooo kto by pre teba urobil hocico a to iste aj ty pre neho to je podla mna skutocny priatel len ma mrzi ze ich je velmi malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
hej viem mam kamosku byva oproti v byte a poznamena sa od narodenia bo sme ten isty rocnik mna ty ucit taketo veci nemusis
ja som len nedavno spoznala kamaratov, ktori ma maju radi taku aka som. a ti stari kamosi o ktorich som si myslela len to najlepsie..teraz sa ukazali v tom pravom svetle. dakujem zivotu za taku moznost
smiech aj slzy
No a ide o to, ze moj nazor na priatela, je taky, ze je diametralny rozdiel medzi kamaratom a priatelom. Priatelstvo podla mna vydrzi az do smrti, aj ked uz dvaja ludia nebudu spolu ale daleko od seba, no vzdy si najdu na seba cas.
Kamaratsvto dokaze cas a priestor oddelit, no priatelstvo nie.
Iba hrstka ludi si najde skutocneho priatela.
Priatelstvo je nieco medzi kamaratsvom a laskou.