pre mňa je najdrahší človek matka, ktorá bola pri mne v dobrom aj v zlom, ďalej lekár ktorý mi zachránil život, ľudia, ktorí ma chápu a navzájom si pomáhame a uctíme sa!
logiku nemaju akurátne tvoje ankety, ktoré ponížuju človeka a robia zle meno na birdzi
Moja najsilnejsia oddanost je k sebe samej. Co sa tika lasky tak ta je priatelska, laska k priatelovi, rodine takze sa logicky neda vybrat z tych troch skupin jedina osoba.
moja sestra...urcite o tom nevie a ani jej to nepoviem (lebo by si moc namyslala) ale je to tak..vzdy ked som mala problem tak stala pri mne ...ked sme boli spolu v tabore tak ma vzdy podrzala a vzdy predychala moj straasne ochrancovsky instinkt , moje neustale poucovanie a mudrovanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@misicka606 matejka som videl naposledy ked bol takyyy malicky.... ako sa ma ?
Vidis Milos ? Nema to logiku.
Kazdy kto je zadany povie , ze jeho frajerka a kazdy slobodny povie, ze jeho najlepsi kamos.
Pripadne ziadneho takeho nema.
Mohol si si kludne odpovedat aj sam
pre mňa je najdrahší človek matka, ktorá bola pri mne v dobrom aj v zlom, ďalej lekár ktorý mi zachránil život, ľudia, ktorí ma chápu a navzájom si pomáhame a uctíme sa!
logiku nemaju akurátne tvoje ankety, ktoré ponížuju človeka a robia zle meno na birdzi
Nie náhodou tvoja dcérenka,teda ja?
toto ťa bude stáť veľa zmrzliny
@mirkova @19 veď ty vieš ako to je. jasne, že áno.
@okay dcérka vyrastie, zariadi si vlastný život, otecka opustí..... ešte ti tú zmrzlinu nekúpili?