zalozila by si tuto anketu keby si bola single ? ... ja myslim ze nie... ale nic si z toho nerob, za posledny mesiac takychto ankiet kde sa niekto musel pochvalit ze ma vztah tu bolo asi 300 .... a aby nebol moj koment taky pesimisticky tak ti k tomu vztahu samozrejme gratulujem
@johnysheek som si to dovolil zaskrtnut bez toho, aby som sa pytal...ale kym si nedal ten koment, nik nevedel, ze je to aj tvoja zalezitost...takze ak ta mrzi, ze je to vonku, tak vedz, ze ja som to neprezradil! ak niekto na birdzi mal pocit, ze vidi do mojho vztahu, tak isto veril mystifikacii o akejsi alzbetke, ktoru velmi lubim
no jak ináč než sám ... xD ale tak zvykám si ...ked sa človek zalúbi nešťastne vždy tak co má robit.... no ja už na vzťahy pomaly kašlem xD ..nechávam volný priebeh pre istotu lebo viem že sa dojebe niečo keď do niekoho som xD takže tak nejak... xD NASRAŤ!!! toť vše milí přátelé ...iste páči sa mi vela báb ale žiadna čo sa mi páči tak ma nechce xD takže nie je o čom
@minato23 Sólo je nejlepší ..Nikdo tě neomezuje v tom,s kym se bavit máš a ne..nikdo nežárlí..a pak to akorát všechno bolí .. A když už pořádná láska,tak si tě snad najde,ne? ..nebo mám zas naivní představu? ..Inač s tebou souhlasim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
a inak mám vždy strašný problém určiť, čo som. pred dudrim som hovorila, že mám "niečo". ale.. u mňa to je na dlhé ódy a nespokojné dieťa
mam viac partnerov napriklad @freedomko a @hajzelodkosti
ale mam rad aj zenske tela cize @zuzulka98711 a @orfea2 tak na striedacku a medzi to co pride
a samozrejme, ze si z vas robim prdel!
@43 @hajzelodkosti na kamarata ako ty, s ktorym ich budeme balit predsa!
a ja nemam ziadneho gay partnera ako husky husy si ide kupovar renaulta ze <>
a inak @hajzeodkosti tebe nevadi ze ta podvadza s pershigom ?
@freedomko ty sa netvar, ze si nejdes kupovat velkeho passata s velkym vyfukom vsetci vieme naco
@kat prepac 7my misa som neratal
@kat chces nas presviedcat, ze tento rok mas celibat?
srandicky srandicky
k teme: co viac dodat? stastna som bola single, ale teraz som este viac stastna ako zadana nemam dovod sa stazovat
@freedomko ani ja ja mam radsej zeny
@hajzelodkosti ty sa nemas preco bat len tie zeny sa nas budu bat
ja len dufam, ze ti to teda nevadi..
@66janica6
filip
@hajzelodkosti jasne, ved my sme bad boys - zli chlapci