@flegma1triedy pre teba...ja som tam nemohol dať ani všetkých svojich oblúbencov nie to ešte tvojich a podobne...zachvíľku dobehné katka a janko a napíšu kde je lenkin park a podobne...
@husky pozri ja mám rád depeche ale NIN milujem dá sa povedať Myslím že keby si si vypočul diskografiu tak by si zistil že majú veľmi rozmanitú tvorbu...plus teraz Trent Reznor (on je vlastne jediná osoba v NIN, ostatok sú len na to aby mal s kým mať koncerty) dostal za OST k Social Network oskara.
@husky viem, že z toho jedného videa sa NIN ťažko hodnotí. ale tá tvorba je silno rozmanitá, pre mňa je Trent Reznor maximálny súčasný hudobný génius. to, ako sa posúva, ako pracuje so zvukom. neuveriteľné.
@kosmiklove ty si akurat pan zakomlexovanych kokotov....sa radsej nevyjdaruj..rapuje aj o zivote, a nieco ti rap do zivota da..jasne, nezabudni teraz vytiahnut skladby typu JEBE :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
najväčší pán je
lebo si robí celú kapelu sám v realtime
ale stále lepšie ako kesha,rytmus, hannah montana a spol.
resp
toto dokazte v 40tke
more badass
akoby povedal rytmus...multitalentovaný čávo
zvyšok niekde veľmi hlboko pod nimi.
ale tyto dvaja su pani
@monicqa15
nemyslím si že by bol ostatok hlboko pod, je to podla mňa vyrovnaná partia
ani sam nevies poriadne napisat co ti to vlastne dava do zivota ..