@Matus33@16 Keby si trošku čítal, čo sa píše nad tebou, tak by si zistil, že si si práve dal na námestí a s ružou v zuboch rande s nejakým úchylným chlapom z pokecu.
ježiš zasa tu niekto trpí pocitom menej cennosti a v reálnom živote sa s nim nikto nebaví, tak si dá fotku nejakej schopnej babenky a potom tu robí neviem aké fóry....a zakladá bezvýznamné témy...BAN mu ! @Anthvillie dobre si to odhalila, ale ako vidíš, existujú ľudia, ktorý by boli ochotní sa s "ňou" stretnúť
FAKE FAKE A FAKE ! takých fotiek akú máš v avatari si stiahnem na nete aj milión capnem si ju do profilu na každej druhej stránke kde sa regnem a založím diskusiu : do ma chcééé ??
Kandidátka pred Hilton ! (ROFL) Nezabudni červené nechty,a tmavočervenú kabelku ,aby ťa lepšie rozpoznali,skús úplne najtmavšiu červenú lebo neviem či ostatné nebudú mať rovnaké z výpredaju
A teraz k veci. Musíš byť riadne úbohá ak založíš takúto diskusiu,ak si dáš takúto fotku.A nauč sa gramatiku vidíš to je to pekné pozitívum,že si sama,máš čas sa vzdelávať sa ,tak daj sa do toho lebo to bude na dlho
Dievča,ty sa daj najprv do poriadku a potom rieš krásu!
To ža ťa sem regol brat,s tým ako súvisí? Ak sem nechceš chodiť,prečo sem chodíš? Núti ťa.
.
Niekedy je fakt dobré sa čítať alebo pri písaní rozmýšľať,ale kedže Tvoj vuečík (do riti,ako sa píše zdrobneni od vek?) ti to nedovoľuje,máš pocit že si škaredá...
Minule som tak pridala na Nástenku otázku,preťo deti v dnešnej dobe poznajú všetky knihy (faceBOOK,e-BOOK),len tie s ktorých sa môžu skutočne niečo naučiť NIE.
.
Takže lásko má,ak si skutočne taká škaredá,že keď vyjdeš z domu aj slniečko zájde,začni sa učiť...
.
A ak možno Tvoj vek nie je taký nízky,len Tvoj spôsob vyjadrovanie je _to much retarded_,pochopíš,čo som týmto vlastne chcela povedať.
typickýý príklad holky..ktorú nikto v skutočnosti nechce..a musí si tu vylepiť nejaké fake foto aby jej aspoň nejaký debil napísal že akáá je pekná..áách takéto milujem skutočne..
" BOZE, BOZE, POMOOOOC! MOJ ZIVOT SA NEZAVRATNE BLIZI KU KONCU, UZ MAM SESTNAST! jE TO VOBEC MOZNE, ZE ESTE ZIJEM, TAKTO SAMA A BEZ LASKY, KED UZ MI NA CELE VZRASTAJU VRASKY? "
jasne si hrozna vypadas jak opica ! toto chces pocut ?? nechapem takych ludi jak si ty kebyze vidis mna a nee len na fotke ale jaku mam postavu ( jak sumo ) tak si hned rozmyslis ci budes zakladat taketo temy.
Ty na tej fotke aspoň vyzeráš ako človek, ja ti tu píšem do fóra so strapatými vlasmi, ktoré neviem ako rozčešem, lebo včera som zaspala a mala ich vlhké, v nočnej košeli, bez spodného prádla a v chlpatých papučiach.
Ked odhliadnem od toho že si fake, od toho že máš falošnú fotku a prekusnem aj to že si zrejme zakomplexovaná zo svojho vzhľadu tak sa mi hm.. celkom páčiš!
@1smajlik13 nie kopat sa mi nebude chciet ... ani do nejakej stoky .. necham ta len tak na ulici lezat aby som nakrmila svojich domacich milacikov (potkany a mysi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Buď si istá že ťa chcem a prídem.
Kandidátka pred Hilton ! (ROFL) Nezabudni červené nechty,a tmavočervenú kabelku ,aby ťa lepšie rozpoznali,skús úplne najtmavšiu červenú lebo neviem či ostatné nebudú mať rovnaké z výpredaju
A teraz k veci. Musíš byť riadne úbohá ak založíš takúto diskusiu,ak si dáš takúto fotku.A nauč sa gramatiku vidíš to je to pekné pozitívum,že si sama,máš čas sa vzdelávať sa ,tak daj sa do toho lebo to bude na dlho
To ža ťa sem regol brat,s tým ako súvisí? Ak sem nechceš chodiť,prečo sem chodíš? Núti ťa.
.
Niekedy je fakt dobré sa čítať alebo pri písaní rozmýšľať,ale kedže Tvoj vuečík (do riti,ako sa píše zdrobneni od vek?) ti to nedovoľuje,máš pocit že si škaredá...
Minule som tak pridala na Nástenku otázku,preťo deti v dnešnej dobe poznajú všetky knihy (faceBOOK,e-BOOK),len tie s ktorých sa môžu skutočne niečo naučiť NIE.
.
Takže lásko má,ak si skutočne taká škaredá,že keď vyjdeš z domu aj slniečko zájde,začni sa učiť...
.
A ak možno Tvoj vek nie je taký nízky,len Tvoj spôsob vyjadrovanie je _to much retarded_,pochopíš,čo som týmto vlastne chcela povedať.
Astala Vista.
FAKE
tuesday
.
.
.
.
W ednesday
T hursday
F riday
?!
Prestaň sa ľutovať, daj si facku a vzchop sa.
Yea, budeme mať krásne deti.