@laurikaaa lebo aj niktos si moze povedat svoj nazor, dakujem ale mozte to dat uzakonit, ze o aviciim len dobre, inak pokuta potom by som mozno zacal aj chvalit, ale to by som bol zase len pokrytecky niktos
@kosmiklove tak ok ale bohuzial, hudbu stale ma, nastastie uz nevyda
@mezomus wau, no smrt cloveka nie je podla mna nikdy pozitivna sprava. dokonca este aj ked paska zomrel, tak som to nebrala ako pozitivnu spravu, len mi to bolo jedno. a ten podla mna robil vacsie zloby, ako hudbu, ktora sa nepaci kazdemu.
@kakofonicka paska-ten politik? zomrel? ok, neviem sice presne, ake zlo robil, ale to, ze niekto robi zlu hudbu, ktoru som musel pocuvat z radia(chvilu som robil v takej firme, kde slo radio nonstop a nedalo sa mat sluchatka), sa ma urcite viac dotykalo, jak cokolvek, co robil nejaky politik takze ano, potesil som sa! keby ta niekto znasilnuje pravidelne nejaky cas, tak sa tiez potesis, ze skape
@mezomus keby ti niekto blízky umieral v slovenskej nemocnici, jeho život by bol v rukách doktorov ktorí tam robia za mizerný plat v mizerných podmienkach, s cca. 50 rokov starým zdravotníckym vybavením (lebo vďaka spomínanému Paškovi a jemu podobnej bande to tak je), veľmi rýchlo by si si utriedil priority (ktoré sú momentálne na úrovni 15ročného decka)...
Sedel by si v čakárni aj tri dni aj keby hrali tú istú pesničku od Aviciho dookola a dúfal že o človeka, na ktorom ti záleží neprídeš.
@mezomus to, co robil paska sa ta dotyka viac, ako si myslis, len o tom nevies, lebo si to nevsimas. ja som tiez niekedy nutena pocuvat hudbu, ktoru nemam rada, aj ked to nie je z radia a tiez je to pravidelne to iste (pocuva to moj priatel), ale tiez by som sa nesla tesit, keby hocijaky clen tej kapely umrie. nehnevaj sa na mna, ale nie je to ok, lebo ten clovek tebe osobne nikdy nic zle nespravil, taky paska spravil zle nam vsetkym, akurat to nepocujes kazdu chvilu v radiu
@kakofonicka ludia ako Paška si nezaslúžia absolútne žiadny súcit,kvoli jeho nenažranosti zomreli zbytočne tisíce ludí kvoli tomu že im nebola poskytnutá dostatočná starostlivost,jedina škoda je že nezhebol ovela skôr
@salkoo aj stalin bol dobry vo svojom fachu a predsa sa miliony ludi tesili, ze zomrel, tak preco ja sa nemozem troska tesit, ze zomrel avicii? a jak som pisal vyssie, sampanske som neotvaral, len som to prijal ako kladnu spravu a keby sa aspon zabil o rok skor, tak to da do klubu 27...
@antifunebracka nebyvam na dedine a nepocuvam techno. kolko krat ti to mam akoze este opakovat? ze mas napicu vkus je fakt. ale ako proti argument strielas picoviny ktore maju od pravdy daleko
no keď po dvoch mesiacoch od jeho smrti píše že jej chýba, že ho milovala atď. tak to je minimálne na psychológa a fakt by mal na ňu niekto upozorniť nech na ňu dá rodina pozor :/
@kosmiklove "ze mas napicu vkus je fakt. ale ako proti argument strielas picoviny" ako si nasrať do huby v 1 vete tam si vypeckuj tiesta a sklapni @mezomus nápodobne
@antifunebracka lol ale inak je sranda sledovat ako nieco hejtujes a ani vlasne nevies co najskor si mi tvrdil ze si mam pustit scooter, potom ze som technofil a teraz si mam pustit tiesta ktory zase spada pod nieco uplne ine
@kosmiklove No lebo tú antifunebracku, či ako sa to vlastne volá celkom dissujes, za to, že sa kej nepáči Avicii...
Neviem, možno máte medzi sebou nejaké spory, ale...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Btw, nezomrel avici? Sa mi zda, ze som to zachytil dakedy... a celkom som sa potesil, dokazal vypustat mimoriadne zlu hudbu
@kosmiklove tak ok ale bohuzial, hudbu stale ma, nastastie uz nevyda
Sedel by si v čakárni aj tri dni aj keby hrali tú istú pesničku od Aviciho dookola a dúfal že o človeka, na ktorom ti záleží neprídeš.
@salkoo aj stalin bol dobry vo svojom fachu a predsa sa miliony ludi tesili, ze zomrel, tak preco ja sa nemozem troska tesit, ze zomrel avicii? a jak som pisal vyssie, sampanske som neotvaral, len som to prijal ako kladnu spravu a keby sa aspon zabil o rok skor, tak to da do klubu 27...
@mezomus nápodobne
Neviem, možno máte medzi sebou nejaké spory, ale...