Ja viem, ˇye je to trochu staromódne to tvrdiť, chalan-babu, ale myslím si že takto je to fajn, nie že by som nebola posadnutá a ovplyvnená Jane Austenovou, ale... je to lepšie. Nie je pekné keď chalan dobíja babské srdce a thak?
Keď balí baba chalana vyzerá to občas až zúfalo, že nechce byť sa ma je ním posadnutá... a ja neviem je to také zvláštne, v tomto si zanechávam hierarchiu. Chlap je vodca a nech si on dobíva nie baba...
co je za kokotinu? ..ved podla toho, ci chce dievca toho chlapca, alebo chlapec to dievca nejake....boze moj ..ale ked vedia, ze sa chcu, tak az potom by mal chlapec spravit prvy krok......tupo polozena otazka
jednoznačne chalan dievča..... naopak sa to len komplikuje a vznikajú dosť komplikované situácie...a chlap je stavaný na odmietnutie...otrepe sa a ide ďalej...
Vite co, je to v podstate jedno, ale uprimne povedane... Jedna baba ma bali furt a ja ju nechcem, takze ma smolu A nie, kvoli tomu ako vypada, ale ze je blba jak tágo.
Ale keď si vezmem, ako sme sa my s mojou polovičkou dali dokopy...v podstate tam bola chémia ako hovado Ale prvý musel za mnou prísť on. Ja som, samozrejme, spolupracovala Ale tam sa nie je o čom baviť, to bol osud, keby nebol býval prišiel on, tak by som šla ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Opačne si to neviem predstaviť.. To je už skôr zvádzanie ako balenie..
A to nie je baba, ale wamp, bez citov..
Keď balí baba chalana vyzerá to občas až zúfalo, že nechce byť sa ma je ním posadnutá... a ja neviem je to také zvláštne, v tomto si zanechávam hierarchiu. Chlap je vodca a nech si on dobíva nie baba...
ale da sa aj opacne,,,
Ale keď si vezmem, ako sme sa my s mojou polovičkou dali dokopy...v podstate tam bola chémia ako hovado Ale prvý musel za mnou prísť on. Ja som, samozrejme, spolupracovala Ale tam sa nie je o čom baviť, to bol osud, keby nebol býval prišiel on, tak by som šla ja