Mám v pláne si to dať tiež ,ale počula som že keď sa prepichne nejaký akupunktúrny bod čo v chupke je ich dosť, tak môžu nastať napr.bolesť hlavy,priberanie.. atď..vyvedte ma niekto z toho a povecte prosím že to je blud ..
sry ale citala som o tom a myslim ze je to pravda...a ta bolest hlavy a priberanie nie je vsetko..dievca vraj ochrnulo na nohy,lebo jej v uchu nejaky bod prepichli...radsej si daj dole na lalok alebo do pupku
ja mam, ja som ok, ako su na tom ini ti nepoviem. akurat ze moja piercerka ma prepichnute uplne kazde volne miesto po obvode ucha a tiez vzyera byt ok klop klop pre nu, nechcem aby jej daco bolo
ja mám a zatial som nič také nepostrehla to je individuálne u každého...raz za čas sa môže niečo dosrať, že ti trafí dáky nerv ale ja som chvalabohu zatial v poriadku ..(klop klop)
@hoperwale mala som taku tu dost beznu "hrcku", co vyzera ako keloid, ale bolo to viac menej ok, no po roku a pol sa to rozhodlo zvacsit a tak celkovo nechutnne to bolo dost tak kozna rozhodla, ze rozhodne ku chirurgovi vyrezat a na histologiu, ci to nie je nieco vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale ak sa tohto bojíš, tak na to radšej kašli
ale to posledne mi odkedy to mam hnisa lebo tam asi daco mam alebo mam daku alergiu neviem
hento sa ti stat v pohode moze ale normalny piercer by mal vediet kde sa nema prepichovat
anyway najhorsi bod z hladiska akupunktury na prepichnutie je pupok a neumiera sa na to