hladam 4 ludi ktori maju radi psychologicke experimenty.. Vek nerozhoduje, 2 chalani, 2 baby.. Zucastnili by ste sa ako pozorovatelia a diskutujuci, viac nepoviem, az tym, ktori sa na to zavezne daju.. Kazdy tyzden dostanete dennik a napisete na to svoj n
okey, takze vatsina sprav co mi prisla nas5 zatial celkom nepochopila ako som to myslel, cize si to musim premysliet a preformulovat to inak, kazdopadne som rad ze je o to zaujem.. Zrejme sa experiment bude musiet uskutocnit inak nez som povodne planoval, lebo jeho vysledky by boli neobjektivne a skreslene.. Zatial dakujem vsetkym za ochotu, zrejme budem musiet zacat uplne od nuly a prerobit cely koncept experimentu.. V priebehu dna (mozno dni, uvidim ako mi to pojde) uverejnim dalsie forum.. Este raz dakujem zatial za spolupracu vsetkym ktory mali zaujem, urcite sa este ozvem
@matwejo to bola štúdia a doktorovi som povedala že aks a čosi takeho zasa ukáže tak nech neváha a píše ma tam a keď na zaočkovali babka mi na rovinu povedala že umriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a teraz vazne, matti way sa tusim na to podujme
@n0win0u neboj sa zakvíkame
Ak by som vedel a pozdávalo by sa mi to, tak kľudne
Ale to je veľmi zvláštny prístup, že najprv chceš záväzných účastníkov a potom im povieš, o čo ide
@aversio
mno bez info by som nesiel do toho, ak s info, tak by ma to mozno zaujalo, (lebo nemam tonu casu a myslim, ze ani uz nebudem mat)
urob ten experiment o 4 roky,potom sa na to urcite dam