chcem si stiahnúť a nainštalovať takú aplikáciu, aby sa mi dalo zmeniť pozadie, lebo na tejto verzii to nejde a viem, že sa to dá, lebo raz som to stiahla a nainštalovala, len neviem už kde to bolo, a kedže mi vymienali celý hardver tak sa to vymazalo
ach nie ľudia vy ma nechápete, ja si potrebujem stiahnuť a nainštalovať taký doplnok, aby sa dala zmeniť plocha, na verzii Windows 7 to je, len neviem ako sa to volá a kde to nájdem, ale raz nejak náhodou som nato natrafila tu na birdzi
@knedla001 utiahol by ti win7 home premium ale bolo by to o hubu, lebo win7 home premium si zožerie 1gb ram , čo je všetko čo ten netbook má ... radšej zober tento :
@knedla001 no utiahne v pohode aj tú home premium verziu a ak ho potrebuješ na net , niečo napísať do školy a pozrieť si film alebo vypočuť nejakú hudbu, tak myslím že ti môže byť jedno či tam máš linux alebo windows ... každopádne ten linux ide dať v pohode preč a namiesto neho windows ak by ti to nesedelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale inak tiež som si vravela aka som ja lama že si neviem zmenit plochu
ach nie ľudia vy ma nechápete, ja si potrebujem stiahnuť a nainštalovať taký doplnok, aby sa dala zmeniť plocha, na verzii Windows 7 to je, len neviem ako sa to volá a kde to nájdem, ale raz nejak náhodou som nato natrafila tu na birdzi
vie mi niekto poradiť či tento ntb utiahne iny win ako je starter?
» www.alza.sk/acer-aspire-one...
dakujem
» www.alza.sk/acer-aspire-one...
ten istý, len má 2 gb ram, nainštalovaný je na ňom linux